Regard Multi Purpose 6 maanden 3x355ml

5 5rating (7 beoordelingen)
  • Regard Multi Purpose 6 maanden
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is de ideale alles-in-één lenzenvloeistof voor mensen met allergieën. De vloeistof bevat geen conserveermiddelen en is gemaakt op basis van natuurlijke stoffen. Verder bevat Regard Multi Purpose een innovatieve formule met zuurstof. Je lenzen en je ogen blijven zo langer fris en gezond!

Regard Multi Purpose 6 maanden (3x355 ml)

Deze lenzenvloeistof bevat anti-allergische middelen en verwijdert gemakkelijk bacteriën, enzymen en eiwitten. Regard Multi Purpose zorgt daarnaast ook voor een goede zuurstoftoevoer. Dit komt door het gebruik van de innovatieve formule. Door de aanwezigheid van kunstmatig traanvocht (HPMC) blijven je ogen ook lang fris en gehydrateerd.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Doordat Regard Multi Purpose lenzenvloeistof gemaakt is op basis van anti-allergische middelen en vrij is van conserveermiddelen, zul je geen last meer hebben van geïrriteerde ogen.
  • De lenzenvloeistof verwijdert gemakkelijk bacteriën, enzymen en eiwitten en zorgt voor een goede zuurstoftoevoer. Dit laatste komt door het gebruik van een innovatieve formule met zuurstof. Je lenzen en ogen voelen de hele dag fris en gehydrateerd aan door de aanwezigheid van kunstmatig traanvocht (HPMC).
  • Je kunt weer een half jaar vooruit met dit 6 maanden voordeelpakket! Het pakket bestaat uit 3 flacons van ieder 355 ml.

Regard Multi Purpose 6 maanden (3x355 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Producent :VitaResearch
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating7 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Vroeger waren mijn ogen vaak droog. Sedert ik veranderde naar deze lenzenvloeistof heb ik geen problemen meer!

4

Overgestapt naar deze lenzenvloeistof, aanrader!

5

Ik heb ogen die snel durven irriteren en gebruik deze vloeistof al jaren. Heel goed product!

5

bon desinfectant, et chez Lensonline tu économises de l'argent comparé aux autres distributeurs ;)

5

tr`es pratique qu'on peut les directement commander pour 6 mois

5

Reinigt goed!

5

Vorige keer een enkele fles gekocht om uit te proberen, nu het voordeelpakket, goedkoper en is gewoon hele goede vloeistof!

 
Aan het laden...