Regard Multi Purpose 6 maanden 3x355ml

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Regard Multi Purpose 6 maanden
€ 39 ,00
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
39,00 Incl. BTW (€36,62 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Het Regard Multi Purpose 6 maanden voordeelpakket is een hyperactieve desinfecterende vloeistof op basis van natuurlijke stoffen die je ogen en lenzen gezond houdt. Deze All-In-One lenzenvloeistof zorgt voor een goede zuurstoftoevoer en bevat anti-allergische middelen.

Regard Multi Purpose 6 maanden (3x355ml)

De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof bevat een innovatieve formule met zuurstof en anti-allergische middelen. De vloeistof verwijdert bacteriën, enzymen en eiwitten. Regard Multi Purpose is een unieke oplossing voor mensen die last hebben van allergieën. Dit komt o.a. ook door de aanwezigheid van kunstmatig traanvocht (HPMC) die in de Regard lenzenvloeistof aanwezig is. 
 
De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is ideaal voor mensen met snel geïrriteerde ogen. Door de anti-allergische middelen in deze vloeistof worden uw lenzen zacht en grondig gereinigd zonder uw ogen te irriteren.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet passen bij uw ogen. Daarom adviseren we om een opticien of optometrist te bezoeken alvorens nieuwe vloeistoffen te proberen. Ook na een week gebruik is het aan te raden je contactlensspecialist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen irritaties veroorzaken. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.

Regard Multi Purpose 6 maanden (3x355ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct uw lenzen online!

Specificaties
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Nee
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ik heb ogen die snel durven irriteren en gebruik deze vloeistof al jaren. Heel goed product!

5

bon desinfectant, et chez Lensonline tu économises de l'argent comparé aux autres distributeurs ;)

5

tr`es pratique qu'on peut les directement commander pour 6 mois

5

Reinigt goed!

5

Vorige keer een enkele fles gekocht om uit te proberen, nu het voordeelpakket, goedkoper en is gewoon hele goede vloeistof!

 
Aan het laden...