Silicone Hydrogel lenzen

Silicone hydrogel lenzen zijn dun, zacht, flexibel en zuurstofdoorlatend. Het is een perfect alternatief voor traditionele hydrogel lenzen. Silicone hydrogel lenzen laten tot wel 4 x meer zuurstof door naar het oog. Hierdoor zijn de lenzen veiliger en comfortabeler voor uw ogen. Het resultaat is wittere, gezondere en frisse ogen.

Doordat ze comfortabel aanvoelen zijn ze zeer geschikt voor langdurig gebruik van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Silicone hydrogel lenzen zijn ideaal voor lensdragers die vaak last hebben van droge ogen en/of geïrriteerde ogen.

Voordelen van silicone hydrogel lenzen:

  • Uitstekend draagcomfort
  • Hoge zuurstofdoorlatendheid
  • Veilig voor de ogen

  • Silicone hydrogel lenzen is geschikt voor meerdere oogafwijkingen: astigmatisme, presbyopie (ouderdomsverziendheid), hyperopie (verziendheid) en myopie (bijziendheid). Daarnaast zijn de lenzen ook verkrijgbaar in meerdere soorten: daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

    Silicone hydrogel lenzen bestellen doet u voordelig bij LensOnline. Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende grote en betrouwbare merken zoals silicone hydrogel lenzen van Biofinity, silicone hydrogel lenzen van EyeDefinition en van PureVision en de bijbehorende silicone hydrogel lenzenvloeistof. Bekijk ons aanbod en bestel uw lenzen direct online.

    Aan het laden...