Dailies

Dailies

Dailies daglenzen worden geproduceerd door fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). Alcon is het grootste oogzorgbedrijf ter wereld met meer dan 70 jaar ervaring.

Dailies contactlenzen van Alcon zijn zo ontwikkeld dat ze de hele dag door uitstekend zicht bieden in combinatie met optimaal draagcomfort. Daglenzen zijn de meest hygiënische manier van lenzen dragen, doordat je iedere dag een nieuw paar steriele lenzen gebruikt. Het merk biedt een betaalbare en comfortabele manier van lenzen dragen. Niet voor niets zijn de Dailies AquaComfort Plus contactlenzen, Focus Dailies All Day Comfort en Dailies Total1 zo ontzettend populair.

Dailies lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel gemakkelijk je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...