Proclear

Proclear

Proclear contactlenzen van CooperVision zijn een van de bekendste contactlenzen in de markt. De lenzen zijn speciaal gemaakt voor lensdragers die last hebben van droge ogen. Voor de contactlenzen wordt gebruikt gemaakt van de PC Technology op basis van een uniek materiaal dat natuurlijke stoffen nabootst. Hierdoor trekken de lenzen water aan en blijven ze de gehele dag vochtig en prettig in gebruik, zelfs na 12 uur dragen.

Proclear contactlenzen zijn de oplossing voor een breed scala aan gezichtsproblemen: astigmatisme, bijziendheid, verziendheid, presbyopie en meer. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende vervangingsfrequenties: van dagelijks tot maandelijks. Denk hierbij aan Proclear 1 Day, Proclear maandlenzen en Proclear Multifocal Toric.

Proclear lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...