Biofinity

Biofinity

Biofinity contactlenzen van CooperVision zijn uiterst comfortabele maandlenzen. De lenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als je snel last hebt van droge ogen. Door het silicone hydrogel materiaal laten ze meer zuurstof door en blijven de lenzen de hele dag comfortabel.

De Biofinity silicone hydrogel maandlens is gebaseerd op Aquaform-technologie, waardoor de lens van nature watermoleculen aantrekt. Hierdoor ervaar je, mede dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, nog meer draagcomfort.

De hoogwaardige zachte Biofinity maandlenzen zijn erg populaire contactlenzen. Ook zijn torische lenzen voor astigmatisme (Biofinity Toric) en multifocale lenzen voor presbyopie (Biofinity Multifocal) beschikbaar.

Biofinity lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen. Je kunt je lenzen bovendien gratis laten verzenden naar een opticien in de buurt!

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...