Biofinity

Biofinity

Biofinity contactlenzen van CooperVision corrigeren uw bij- of verziendheid. De lenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als u snel last hebt van droge ogen. De contactlenzen moeten de hele dag comfortabel zitten, vanaf uw ochtendkoffie tot in de late uurtjes. De lenzen van Biofinity voorzien u van een optimale lensbeleving, dag en nacht. Het oog verdient immers de beste verzorging.

De contactlenzen maken gebruik van de siliconen hydrogel die zorgen voor een hoge zuurstoftoevoer naar uw ogen. Hierdoor blijven de lenzen vochtig en kunt u ze de hele dag dragen. Het is nauwelijks voelbaar dat u lenzen draagt, ongeacht het aantal uur per dag. Biofinity biedt u het ultieme draaggemak dat u zoekt.

Dankzij de exclusieve Aquaform technologie hebben de lenzen een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en trekken natuurlijke vocht aan. De gladde lens houdt vuil en andere vervuilende stoffen tegen. Zo heeft u helder zicht met een zachte lens die gezonder is voor uw ogen. De lenzen staan bekend om hun hoge vochtgehalte en hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.

De hoogwaardige zachte contactlenzen van Biofinity kunt u voordelig aanschaffen bij LensOnline.be. Ook zijn torische lenzen (Biofinity Toric) voor astigmatisme en multifocale lenzen (Biofinity Multifocal) online te bestellen. Met Biofinity lenzen bent u de hele dag verzekerd van uitstekend zicht. Droge of geïrriteerde ogen zijn verleden tijd. Met deze lenzen bent u voorzien in al uw wensen.

Eigenschappen van Biofinity contactlenzen:

  • Maandlenzen dienen maandelijks vervangen te worden
  • Lenzen blijven vochtig dankzij de Aquaform technology voor comfortabele ogen
  • Glad lensoppervlak dat eiwit aanslag en vuil afstoot voor scherp zicht
  • Beperkt verdroging tot een minimum door de vochtvasthoudende lenzen
  • Aan het laden...