Kleurlenzen

Kleurlenzen

Kleurlenzen veranderen de kleur van de ogen tijdelijk voor een nieuwe look of voor een subtiele verandering van de natuurlijke oogkleur. Gekleurde lenzen worden gebruikt om een kleur aan de ogen te geven. Het middengedeelte van een kleurlens is transparant, waardoor u altijd scherp zicht hebt.

Gekleurde contactlenzen worden gebruikt om de dagelijkse look te veranderen, maar ook kleurlenzen voor halloween zijn heel populair. Ze zijn er in verschillende kleuren waaronder: Aqua, Violet, Groen, Bruin, Grijs, Indigo en Blauw.

Kleurlenzen kunnen zowel daglenzen als maandlenzen zijn. Het zijn zachte lenzen die myopie (bijziendheid) of hypermetropie (verziendheid) corrigeren. Ook zijn kleurlenzen op sterkte en zonder sterkte verkrijgbaar.

Kleurlenzen bestellen kan bij LensOnline. Wij bieden meerdere soorten kleurlenzen met sterkte en zonder sterkte aan. Ons assortiment bestaat uit o.a. de populaire Freshlook kleurlenzen, Air Optix Colors kleurlenzen en meer. Bekijk ons aanbod en bestel direct uw kleurlenzen online. Op LensOnline vindt u kleurlenzen van onder andere de populaire merken Adore, Freshlook en Queen's.

Aan het laden...