Kleurlenzen

Kleurlenzen

Wat zijn kleurlenzen?

Kleurlenzen veranderen de kleur van de ogen tijdelijk voor een nieuwe look of voor een subtiele verandering van de natuurlijke oogkleur. De lenzen zijn zachte lenzen verkrijgbaar met en zonder sterkte. Het middengedeelte van de kleurlens is transparant, waardoor je altijd helder zicht hebt. Gekleurde contactlenzen kunnen worden gebruikt om de dagelijkse look te veranderen, maar de lenzen zijn ook voor bijvoorbeeld feesten zoals halloween heel populair. Het zijn namelijk ook echte party lenzen.

Welke soorten kleurlenzen zijn er?

Kleurlenzen kunnen zowel daglenzen als maandlenzen zijn. Wanneer je af en toe kleurlenzen wilt dragen kun je het beste daglenzen kiezen. Wanneer je ze dagelijks gebruikt raden we je aan voor maandlenzen te gaan. Bij gekleurde lenzen heb je de keuze uit de volgende drie bekende merken: Air Optix, Soflens en Freshlook.

Wat kosten kleurlenzen?

De prijs van kleurlenzen hangt af van welk soort lenzen en van welk merk je ze koopt. Voor de meest actuele prijzen van kleurlenzen kun je ons assortiment van bekende merken bekijken. 

Onze populairste kleurlenzen

Bekijk onze best verkochte gekleurde lenzen hieronder:

  1. Air Optix Colors 
  2. Freshlook Colorblends 
  3. Soflens Natural Colors

Waar kleurlenzen kopen?

Hoge kwaliteit kleurlenzen kun je voordelig online bestellen. De contactlenzen zijn verkrijgbaar met en zonder sterkte. Wanneer je weet welke sterkte je nodig hebt kun je kleurlenzen online bestellen en worden ze bij je thuis geleverd.

Kleurlenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Heb je meer informatie nodig over het online bestellen van contactlenzen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Aan het laden...