Daglenzen

Bekijk hier  de top 10 van de beste daglenzen van 2023


Wat zijn daglenzen?

Daglenzen zijn contactlenzen zonder onderhoud en worden slechts 1 dag gedragen. Dit maakt de lenzen zeer hygiënisch. Hoelang je ze kunt dragen hangt af van de kwaliteit van de lens, maar dit kan oplopen tot wel zestien uur per dag. Daglenzen dienen dagelijks vervangen te worden voor helder en comfortabel zicht. Het draagcomfort is hoog, omdat je iedere dag begint met een nieuw paar steriele lenzen. Dit garandeert de meest hygiënische manier van lenzen dragen.

Welke soorten daglenzen zijn er?

Daglenzen zijn verkrijgbaar in vele soorten. LensOnline biedt daglenzen van bekende merken aan waaronder Acuvue, Dailies en Soflens. Ze zijn geschikt voor verschillende oogafwijkingen waaronder bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie. Zo zijn er sferische daglenzen, torische daglenzen en multifocale daglenzen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende lensmaterialen zoals hydrogel en silicone-hydrogel materiaal.

Wanneer daglenzen kiezen?

  • Daglenzen zijn zeer geschikt voor lensdragers met een flexibele leefstijl. Wegwerplenzen kun je heel gemakkelijk afwisselen met een bril. Handig voor bijvoorbeeld tijdens het sporten of op vakantie.
  • Het dragen van daglenzen is de meest hygiënische manier van lenzen dragen, omdat je elke dag een nieuw paar indoet. De kans op eiwitafzetting en vuilophoping is daardoor minimaal.
  • Lenzen onderhoud is onnodig. De lenzen worden elke dag vervangen en hoeven niet gereinigd te worden of bewaard te worden in lenzenvloeistof.
  • Wegwerplenzen zijn perfect voor lensdragers die gevoelige ogen hebben. Ook voor droge ogen zijn de lenzen zeer geschikt.

Wat kosten daglenzen?

In het algemeen zijn daglenzen duurder dan weeklenzen en maandlenzen. Hoeveel deze contactlenzen kosten is afhankelijk van het type lenzen en waar je ze koopt. Voor de meest actuele prijzen van daglenzen kun je ons assortiment bekijken. Wist je overigens dat online lenzen bestellen heel gemakkelijk is en je bovendien de lenzen bij een opticien in de buurt kunt ophalen? Zo voorkom je eventuele verzendkosten.

Onze populairste daglenzen

Bekijk onze best verkochte lenzen hieronder:

  1. EyeDefinition PURE
  2. 1-Day Acuvue Moist
  3. Dailies AquaComfort Plus
Benieuwd naar de beste daglenzen van 2023? Lees dan dit blogartikel!

Waar daglenzen kopen?

Wegwerplenzen zijn zowel online verkrijgbaar in webshops als offline in winkels. Alhoewel lenzen online bestellen een stuk goedkoper is dan bij de opticien. Wanneer je je sterkte weet kun je je lenzen voordelig online bestellen en worden ze bij je thuis geleverd.

Daglenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Heb je meer informatie nodig over het online bestellen van contactlenzen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Aan het laden...