Avaira

Avaira

Avaira contactlenzen worden geproduceerd door CooperVision. Avaira lenzen onderscheiden zich door hun exclusieve Aquaform technologie, wat ervoor zorgt dat de lenzen vochtig blijven. De lenzen zijn gemaakt van siliconenhydrogel wat ervoor zorgt dat de lenzen veel meer zuurstof doorlaten. Zo ervaar je de gehele dag ultiem en langdurig draagcomfort. Daarnaast zijn de lenzen voorzien van een UV filter die je ogen beschermen tegen schadelijke UV stralingen.

Avaira maandlenzen zijn silicone hydrogel lenzen die je de gehele levensduur van de lens comfortabel kunt dragen. Of je bijziend of verziend bent, deze lenzen verbeteren de kwaliteit van je zicht. Het assortiment bestaat uit Avaira Vitality reguliere maandlenzen en Avaira Toric voor mensen met astigmatisme.

Avaira lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Je kunt ervoor kiezen je lenzen te laten bezorgen bij een opticien bij jou in de buurt!

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...