AIR OPTIX

AIR OPTIX

Air Optix® contactlenzen met silicone hydrogel materiaal zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een drukke levensstijl. De lenzen hebben een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor ze tot wel vijf keer meer zuurstof doorlaten. Het lensmateriaal houdt het vocht de hele dag vast en voorkomt de ophoping van vuil en eiwitten. De combinatie van deze drie factoren noemen ze de TriComfort technologie en zorgen voor gezonde lenzen voor uw ogen.

Met contactlenzen van Air Optix® blijven uw ogen de hele dag fris, gehydrateerd en comfortabel. Zelfs in een omgeving waar u normaal gesproken snel last krijgt van droge ogen ervaart u gehydrateerde ogen en optimaal draagcomfort. Dankzij de zijdezachte film over de lens vindt er nauwelijks wrijving met het ooglid plaats. De lens zit zo comfortabel dat u waarschijnlijk vergeet dat u ze in hebt. Maar geen paniek, dankzij de geavanceerde technologie kunnen Air Optix® Aqua Night & Day lenzen zelfs tijdens het slapen gedragen worden. Overleg hiervoor wel altijd eerst met uw opticien.

Contactlenzen van Air Optix® biedt ook uitkomst voor mensen met astigmatisme ook torische lenzen. Daarnaast vindt u in ons assortiment multifocale lenzen en Air Optix® colors kleurlenzen met of zonder sterkte.

Contactlenzen van Air Optix® zijn:

  • Perfect voor mensen met een druk schema
  • Ontwikkeld met silicone hydrogel materiaal voor optimaal draagcomfort
  • Zuurstofdoorlaatbare lenzen voor de hele dag frisse ogen
  • Hygienisch door de weerstand tegen eiwitaanslag en andere vervuilende stoffen
  • Aan het laden...