Blink

Blink

Blink is een populair merk oogdruppels, speciaal ontwikkeld voor lensdragers. Blink oogdruppels zijn ontwikkeld door fabrikant AMO om droge ogen tegen te gaan. De oogdruppels zijn de ideale oplossing voor lensdragers die af en toe verfrissing of hydratatie van de ogen nodig hebben. Ook geven ze meteen verlichting in omgevingen met stof of pollen. Dragers van contactlenzen zullen veel verlichting ervaren na het gebruik van Blink oogdruppels.

Blink druppels zijn verkrijgbaar in kleine flesjes en gemakkelijk mee te nemen. Voel de verzachting van oogdruppels met Blink Intensive Tears, Blink Refreshing Spray of een van de andere producten.

Blink oogdruppels online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Je kunt je lenzen en lenzenvloeistof bovendien gratis laten verzenden naar een opticien in de buurt!

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen en oogdruppels online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...