Regard

Regard

Regard is een alles-in-een lenzenvloeistof van fabrikant Advanced EyeCare. De lenzenvloeistoffen zijn beschikbaar voor zowel harde lenzen als zachte lenzen en zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen (bevat anti-allergische middelen). Dit maakt Regard zeer geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen. Regard vloeistof is bedoeld voor het reinigen, desinfecteren en bewaren van contactlenzen. De unieke formule zorgt voor een efficiënte desinfectie. De vloeistof verwijdert bacteriën, enzymen en eiwitten.

Regard is ontworpen om de gezondheid van de ogen van contactlensdragers te verbeteren. Dankzij het bevochtigingsmiddel genieten lensdragers van langdurig draagcomfort. Bovendien vermindert de lenzenvloeistof de opbouw van eiwitafzettingen op de lens. Het assortiment bestaat uit Regard Multi Purpose voor zachte lenzen en Regard K voor vormstabiele (harde) lenzen.

Regard lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...