Lenzenvloeistof

Ontdek hier de beste lenzenvloeistof voor droge ogen

Wat is lenzenvloeistof?

Lenzenvloeistof wordt dagelijks gebruikt om weeklenzen of maandlenzen te reinigen en te onderhouden. Het reinigt en desinfecteert contactlenzen. Wanneer je je lenzen uitdoet, kun je ze het beste eerst reinigen en vervolgens in een lenzendoosje bewaren met verse vloeistof.

Na een hele dag lenzen dragen kunnen de ogen droog en/of geïrriteerd aanvoelen. Dit komt doordat vuil zich gedurende dag hecht aan het lensoppervlak. Hierdoor kan irritatie optreden. Lenzenvloeistoffen verwijderen vuil van de lens zodat ze fris blijven. Bovendien zorgt het ervoor dat je de hele dag scherp en helder zicht hebt.

Welke soorten lenzenvloeistof zijn er?

Er bestaan verschillende soorten lenzenvloeistoffen. Het is belangrijk dat je een goede lenzenvloeistof koopt die geschikt is voor jouw type lenzen. De populairste lenzenvloeistof voor zachte lenzen is de multi purpose all-in-one-vloeistof. Deze wordt gebruikt voor het reinigen van zachte contactlenzen. Harde lenzen zijn gemaakt van een ander materiaal dan zachte lenzen en worden daarom gereinigd met een ander soort lenzenvloeistof.

Ook bestaan er lenzenvloeistof in reisverpakking. Deze zijn ideaal als je op een korte reis gaat. Lenzenvloeistof in reisverpakking is toegestaan in je handbagage en gaat met gemak mee in de tas.

Wat kost lenzenvloeistof

De prijs van lenzenvloeistof hangt af van welke type je wilt kopen en waar je ze koopt. Voor de meest actuele prijzen van lenzenvloeistoffen kun je ons uitgebreide aanbod van bekende merken bekijken.

Onze populairste vloeistoffen

Bekijk onze best verkochte lenzenvloeistoffen hieronder:

  1. Opti-Free PureMoist
  2. EyeDefinition Sensitive Plus Multi Purpose Solution
  3. EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Multi Purpose Solution

Waar lenzenvloeistof kopen?

Lenzenvloeistof kun je gemakkelijk online bestellen. Wanneer je weet welke soort je nodig hebt kun je je vloeistof online bestellen en wordt het bij je thuis geleverd.

Lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Heb je meer informatie nodig over het online bestellen van contactlenzen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Aan het laden...