Ote Clean 40ml

  • Ote Clean
€ 12 ,50
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
12,50 Incl. BTW (€300,00 / liter)
Verwachte levertijd: 1 - 3 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Oté Clean (40 ml) is een reinigingsvloeistof geschikt voor zachte en harde, vormstabiele lenzen. Door deze vloeistof te gebruiken, zullen de lenzen wordt al het vuil en eiwit van het lensoppervlak verwijderd. Zo voelen de lenzen weer comfortabel aan.

Oté Clean (40 ml)

Oté Clean is een lenzenvloeistof om de lenzen mee te reinigen. De vloeistof is te gebruiken voor zowel zachte als harde, vormstabiele lenzen. De vloeistof zorgt ervoor dat de lenzen worden gereinigd van vuil en eiwit. Dit zorgt voor helder zicht en extra draagcomfort.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Deze reinigingsvloeistof verwijdert al het vuil en eiwit van de lenzen. Met deze vloeistof heb jij weer een helder zicht.

Dankzij de goede reiniging van de lenzen, zullen de lenzen weer comfortabel aanvoelen.

De vloeistof is te gebruiken voor zachte en harde, vormstabiele lenzen.

Oté Clean (40 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnlijne is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...