Menicare PURE voordeel pack 3 x 250ml

  • Menicare PURE voordeel pack
€ 40 ,00
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
40,00 Incl. BTW (€53,33 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 6 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Menicare Pure (3x250ml) lenzenvloeistof van Menicon is een alles-in-een vloeistof die iedereen die harde/vormvaste lenzen draagt in zijn badkamerkastje zou moeten hebben. De formule zorgt ervoor dat uw lenzen in een handomdraai grondig gereinigd worden, iedere dag!

Menicare Pure voordeel pack (3x250ml)

MeniCare Pure lenzenvloeistof van Menicon reinigt, desinfecteert en spoelt alle vormstabiele (harde) contactlenzen grondig. De verwerking neemt slechts 30 minuten in beslag. Het conserveelmideel, Polylysine, is een natuurijk conserveermiddel dat veel milder is voor het oog. Bovendien zorgt ze voor een stabielere en betere desinfectie van de lenzen. Bestel het voordelige promo pack van Menicare Pure en bespaar op je lenzenvloeistof.

Vraag raad

Voordat u nieuwe oogdruppels, lenzenvloeistof of contactlenzen probeert, raden we u aan om contact op te nemen met uw opticien of andere oogspecialist. Hij of zij kan u raad geven over welke producten het beste bij uw ogen en wensen passen.

Menicare Pure voordeel pack (3x250ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Niet geschikt voor zachte contactlenzen.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...