Menicon

Menicon

Menicon biedt een reeks contactlenzen die zijn ontwikkeld met hoge-kwaliteit materialen. Het bedrijf is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en nog comfortabelere lenzen. De lenzen bieden optimaal comfort en bevochtiging die de ogen gezond houden op de lange termijn en tegelijkertijd haarscherp zicht bieden.

Naast contactlenzen produceert Menicon ook contactlensvloeistoffen voor zachte lenzen en harde lenzen. Hiermee kun je je lenzen dagelijks reinigen, spoelen en desinfecteren. Het assortiment bestaat uit Menicon Menicare Plus, Menicare Pure lenzenvloeistof, Menicon Premio en Miru daglenzen en maandlenzen.

Menicon lenzen en lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...