Menicon

Menicon

Menicon biedt een reeks contactlenzen die zijn ontwikkeld met hoge-kwaliteit materialen. Het bedrijf is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en nog comfortabelere lenzen. De lenzen bieden optimaal comfort en vochtiging die de ogen gezond houden op de lange termijn en tegelijkertijd haarscherp zicht bieden.

Naast contactlenzen produceert Menicon ook contactlensvloeistoffen voor zachte lenzen en harde lenzen. Hiermee kun je je lenzen dagelijks reinigen, spoelen en desinfecteren.

Menicon lenzen en lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...