Aosept Plus HydraGlyde 6 maanden 5x360ml

3 3rating (4 beoordelingen)
  • Aosept Plus HydraGlyde 6 maanden
€ 67 ,50
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
67,50 Incl. BTW (€37,22 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Geniet nu niet alleen van een krachtige reiniging, maar ook van comfort de hele dag lang dankzij AOSEPT Plus met HydraGlyde.

AOSEPT Plus met HydraGlyde (5x360ml)

AOSEPT Plus met HydraGlyde bevat een unieke drievoudige reinigingsformule die zorgt voor een krachtige, onberispelijke reiniging. Wanneer u de vloeistof ziet bruisen, weet u dat AOSEPT Plus met HydraGlyde aan het werk is. Na 6 uur, blijft er een oogvriendelijke zoutoplossing over die sterk lijkt op de natuurlijke tranen.

Onberispelijk schoon en comfortabel

De combinatie van de drievoudige reiniging en de HydraGlyde Moisture Matrix zorgt ervoor dat u comfortabel uw lenzen kunt dragen gedurende de hele dag. Met zijn unieke reinigingsformule en de afwezigheid van bewaarmiddelen is de AOSEPT Plus met HydraGlyde een contactlensvloeistof als geen ander.

AOSEPT PLUS met HydraGlyde (5x360 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Houdbaarheid :6 Maanden
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:3rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Super product, bij het aandoen van de lenzen nergens last van, lenzen blijven wel zeker 8u in het product zitten zodat het uitgewerkt is. Kk ben fan !!!

1

Oude product AOSEPT Plus zonder HydraGlyde voldeed vele jaren uitstekend. Met HydraGlyde na plaatsen lenzen het eerste uur brandende ogen. Flessen teruggebracht naar de winkel.

2

Ben ook niet tevreden, bij mij prikt de vloeistof smorgens in mijn ogen, ik moet ze telkens nog spoelen met een gewone lensvloeistof. De versie zonder hydrauliek vond ik veel beter.

2

Voor één of andere reden voelen mijn ogen hier droger aan dan de niet-hydraglyde versie.

 
Aan het laden...