Aosept Plus HydraGlyde 6 maanden 5x360ml

3 3rating (5 beoordelingen)
  • Aosept Plus HydraGlyde 6 maanden
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

AOSEPT Plus met HydraGlyde 6 maanden (5x360ml) is een desinfectievloeistof voor alle zachte en harde lenzen op basis van waterstofperoxide met HydraGlyde Moisture Matrix. Geniet van een krachtige reiniging en meer comfort met ons voordeelpakket voor 6 maanden met 5 flessen van 360ml.

AOSEPT Plus met HydraGlyde (5x360ml)

AOSEPT Plus met HydraGlyde is een desinfectievloeistof voor zachte en harde lenzen op basis van waterstofperoxide. De unieke 3-voudige reinigingsformule is eenvoudig in gebruik en biedt een krachtige reiniging voor schone lenzen. De formule reinigt grondig, maakt aanslag en vuil los en verbetert het verwijderen van proteïne aanslag op lenzen. Hiervoor is geen aparte reinigende stap vereist.

HydraGlyde Moisture Matrix

De HydraGlyde Moisture Matrix biedt langdurig comfort voor lensdragers met gevoelige ogen. De peroxide reinigingsvloeistof met HydraGlyde zorgt voor een langdurige bevochtiging van de lens voor de hele dag comfort. De vloeistof is bovendien vrij van bewaarcomponenten na neutralisatie dus zeer geschikt voor lensdragers met allergieën voor conserveermiddelen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Oogvriendelijk voor gevoelige ogen
  • Krachtige 3-voudige reiniging
  • HydraGlyde Moisture Matrix voor langdurig comfort
  • Geschikt voor het reinigen van alle lenstypen
  • Handig 6-maanden voordeelpakket

AOSEPT Plus met HydraGlyde (5x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Houdbaarheid :6 Maanden
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:3rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Ben best tevreden over de hydraglide. Heb heel soms als ik nieuwe lenzen neem een beetje branderig gevoel maar meestal gaat het echt heel goed en zitten mijn lenzen comfortabel. Ik durf wel afwisselen met 6 maanden hydraglide en 6 maanden aosept plus.

5

Super product, bij het aandoen van de lenzen nergens last van, lenzen blijven wel zeker 8u in het product zitten zodat het uitgewerkt is. Kk ben fan !!!

1

Oude product AOSEPT Plus zonder HydraGlyde voldeed vele jaren uitstekend. Met HydraGlyde na plaatsen lenzen het eerste uur brandende ogen. Flessen teruggebracht naar de winkel.

2

Ben ook niet tevreden, bij mij prikt de vloeistof smorgens in mijn ogen, ik moet ze telkens nog spoelen met een gewone lensvloeistof. De versie zonder hydrauliek vond ik veel beter.

2

Voor één of andere reden voelen mijn ogen hier droger aan dan de niet-hydraglyde versie.

 
Aan het laden...