AOSept

AOSept

Alcon biedt met AOSept een optimale lensverzorging. Het is een desinfectievloeistof op basis van waterstofperoxide voor zowel zachte als harde lenzen. AOsept lenzenvloeistof van Alcon staat bekend om hun grondige desinfectie en diepe reiniging. De vloeistof is zeer geschikt voor contactlensdragers die gevoelige ogen hebben en voorkeur hebben voor een peroxide systeem.

AOSept Plus HydraGlyde is voorzien van de nieuwste technologie HydraGlyde Moisture Matrix voor langdurig comfort. Op de 3-voudige reiniging kun je vertrouwen.

AOSept desinfectievloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Je kunt je lenzen bovendien gratis laten verzenden naar een opticien in de buurt!

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent.

Aan het laden...