AO Sept

AO Sept

AO Sept lenzenvloeistof van Alcon staan bekend om hun grondige desinfectie en krachtige reiniging. Alcon is een grote speler binnen de oogzorg. Alcon investeert voortdurend in het onderzoek naar en de ontwikkeling van vernieuwende oogzorgproducten.

Alcon is de fabrikant van verschillende populaire contactlenzen, waaronder Dailies, Air Optix, Freshlook en dus ook AO Sept lenzenvloeistof. De oogvriendelijke lenzenvloeistof is ideaal voor de gevoelige ogen en vrij van conserveermiddelen. Het is een één stap desinfectievloeistof die lenzen reinigt, desinfecteert, neutraliseert en bewaart.

Ons assortiment bestaat uit AO Sept Plus 6 maanden en AO Sept Plus HydraGlyde 6 maanden. De Plus HydraGlyde is de vernieuwde en betere variant van de AO Sept Plus. De HydraGlyde technologie zorgt voor een betere bevochtiging van de lens voor langdurig draagcomfort.

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Wij bieden bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Bestel direct uw lenzen en verzorgingsproducten online.

Aan het laden...