• Brand - Promo Monthly

AOSept

 • Aosept Plus 6 maanden

  Aosept Plus 6 maanden

  € 62,50 (Incl. BTW)
  Gratis verzending naar onze filialen
  5x360ml
  Dit Aosept "Alles-in-één" halfjaar pakket van Alcon (Alcon) reinigt en desinfecteert uw lenzen in...Bekijk details
 • Aosept Plus HydraGlyde 6 maanden

  Aosept Plus HydraGlyde 6 maanden

  € 67,50 (Incl. BTW)
  Gratis verzending naar onze filialen
  5x360ml
  Geniet nu niet alleen van een krachtige reiniging, maar ook van comfort de hele dag lang dankzij AOSEPT Plus met HydraGlyde. Bekijk details
AOSept

AOSept lenzenvloeistof van Alcon staan bekend om hun grondige desinfectie en krachtige reiniging. Alcon is een grote speler binnen de oogzorg. Alcon investeert voortdurend in het onderzoek naar en de ontwikkeling van vernieuwende oogzorgproducten.

Alcon is de fabrikant van verschillende populaire contactlenzen, waaronder Dailies, Air Optix, Freshlook en AOSept. AOSept onderhoudt de lenzen voor een optimale lensverzorging. De oogvriendelijke lenzenvloeistof is ideaal voor de gevoelige ogen en vrij van bewaar componenten na neutralisatie. Het is een één stap desinfectievloeistof die lenzen reinigt, desinfecteert, neutraliseert en bewaart.

Ons assortiment bestaat uit AOSept Plus 6 maanden en AOSept Plus HydraGlyde 6 maanden. De AOSept Plus HydraGlyde is de vernieuwde en betere variant van de AOSept Plus. De HydraGlyde technologie zorgt voor een betere bevochtiging van de lens voor langdurig draagcomfort.

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Wij bieden bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Bestel direct uw lenzen en verzorgingsproducten online.

Aan het laden...