Soflens Daily Disposable for Astigmatism 90 lenzen

5 5rating (1 beoordelingen)
  • Soflens Daily Disposable for Astigmatism
€ 65 ,00
/Verpakking
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
90 lenzen
Bespaar €10,00
180 lenzen
Bespaar €25,00
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,20
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,20
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Probeer onze bevochtigende oogdruppels
Last van droge ogen?
65,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

SofLens Daily Disposable for Astigmatism zijn daglenzen ontworpen voor mensen met astigmatisme. De contactlenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakklijk te dragen is. Deze torische lenzen geven een stabiel en helder zicht in combinatie met een uitzonderlijk draagcomfort. Zelfs in slechte lichtomstandigheden bieden deze contactlenzen goed en duidelijk zicht.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism (90 lenzen)

SofLens Daily Disposable for Astigmatism contactlenzen zijn ideale lenzen voor astigmaten die graag het gemak van daglenzen willen ervaren in hun actieve en drukke leven. Het is de eerste daglens voor astigmaten die sferische aberraties vermindert. De lenzen geven een stabiele correctie van het zicht, waardoor je duidelijk en scherp kunt zien. Met het unieke lensontwerp zijn de lenzen zeer comfortabel. Ook beschikken deze lenzen over een bevochtigingstechnologie, waardoor je de hele dag gehydrateerde ogen hebt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Het Lo-Torque design is gebruikt zodat de lens gedurende de dag stabiel blijft. Zo geniet je de hele dag van een scherp en stabiel zicht. Ook zorgt dit unieke design ervoor dat sferische aberraties worden verminderd over het gehele sterktebereik.
  • Dankzij de innovatieve High Definition Optics geven de lenzen duidelijk zicht, zelfs wanneer er maar weinig licht aanwezig is. Zo zal je dus altijd uitzonderlijk zicht hebben.
  • Met de speciale bevochtigingstechnologie worden de lenzen de hele dag gehydrateerd. Hierdoor hebben de lenzen een bevochtigbaar oppervlak en zal je minder snel last hebben van geïrriteerde en droge ogen tijdens het dragen. 

SofLens Daily Disposable for Astigmatism (90 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Verpakkingshoeveelheid :90 Lenzen
Materiaal :Hilafilcon B
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Prompt delivery, great service!

 
Aan het laden...