Soflens Daily Disposable for Astigmatism 90 lenzen

  • Soflens Daily Disposable for Astigmatism
€ 65 ,00
/Verpakking
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
90 lenzen
Bespaar €10,00
180 lenzen
Bespaar €25,00
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,20
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,20
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Probeer onze bevochtigende oogdruppels
Last van droge ogen?
65,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Soflens Daily Disposable for Astigmatism zijn daglenzen ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Deze torische lenzen geven een scherp en stabiel zicht in combinatie met een uitzonderlijk draagcomfort. Zelfs in slechte lichtomstandigheden geven deze lenzen een goed en duidelijk zicht.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism (90 lenzen)

SofLens Daily Disposable for Astigmatism contactlenzen zijn ideale lenzen voor astigmaten die graag het gemak van daglenzen willen ervaren in hun actieve en drukke leven. De lenzen geven een stabiele correctie van het zicht, waardoor je duidelijk en scherp zal zien. Met het unieke lensontwerp zijn de lenzen zeer comfortabel. Ook beschikken deze lenzen over een bevochtigingstechnologie, waardoor je de hele dag gehydrateerde ogen hebt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Het Lo-Torque design is gebruikt zodat de lens gedurende de dag stabiel blijft. Zo geniet je de hele dag van een scherp en stabiel zicht. Ook zorgt dit unieke design ervoor dat sferische aberraties worden verminderd over het gehele sterktebereik.

Dankzij de innovatieve High Definition Optics geven de lenzen een duidelijk zicht, zelfs wanneer er maar weinig licht aanwezig is. Zo zal je dus altijd uitzonderlijk zicht hebben.

Met de speciale bevochtigingstechnologie worden de lenzen de hele dag gehydrateerd. Hierdoor zullen de lenzen comfortabel blijven en zal je minder snel last hebben van geïrriteerde en droge ogen.

Soflens Daily Disposable for Astigmatism (90 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Verpakkingshoeveelheid :90 Lenzen
Materiaal :Hilafilcon B
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...