Miru 1 month Toric 6 lenzen

  • Miru 1 month Toric
€ 50 ,00
/Verpakking
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,00
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,00
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Je opticien beveelt de volgende lenzenvloeistof aan:
Lenzenvloeistof
50,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 8 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Miru 1 month Toric (6 lenzen) zijn unieke maandlenzen van Menicon. De lenzen zijn ontwikkeld op basis van een technologie die zorgt voor een uitzonderlijke hydratatie. Ook hebben de lenzen een glad oppervlak en creëren ze een weerstand tegen bacteriën.

Miru 1 month Toric (6 lenzen)

Deze torische lenzen van Menicon zijn ontwikkeld in Japan. Het woord "Miru" is dan ook Japans voor "zien" en zorgen voor een perfect zicht. Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van het silicone hydrogel materiaal zullen de ogen niet snel uitdrogen. De lenzen hebben een zeer glad lensoppervlak, waardoor bacteriën en anderen organismen zich niet goed kunnen hechten aan de lens. De lensuiteinden zijn even dun in alle lenssterktes, waardoor alle lenzen comfortabel zijn.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Deze torische lenzen corrigeren astigmatisme (cilinder). Zo zul je helder en scherp kunnen zien wanneer je deze lenzen in hebt.
  • Dankzij het silicone hydrogel lensmateriaal is er een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Zo krijgen de ogen voldoende zuurstof binnen en zullen ze niet snel uitdrogen.
  • Met het gladde lensoppervlak kunnen bacteriën en micro-organismen zich niet hechten aan de lens. Hierdoor blijven de lenzen helder en schoon.

Miru 1 month Toric (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
UV-bescherming :Nee
Materiaal :Asmofilcon A
Producent :Menicon
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...