Freshlook

Freshlook

Freshlook kleurlenzen van Alcon zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor iedereen. Deze zachte lenzen veranderen de kleur van je ogen tijdens het dragen. Freshlook Colorblends zijn perfect om een subtiel en natuurlijk verschil aan je uiterlijk te geven. Freshlook Colors transformeren van nature donkere ogen voor een dramatischer effect, terwijl Freshlook Dimensions een uitstekende keuze zijn om lichte ogen iets meer te accentueren.

De lenzen zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar in meerdere fantastische kleuren. Alle kleurlenzen komen in verschillende tinten blauw, bruin, violet, hazel, groen en grijs (caribbean aqua, pacific blue, sea green, amethyst, blauw, brilliant blue, bruin, gemstone green, gray, green, honey, pure hazel, sterling gray, true sapphire en turqoise). Ook kun je kiezen uit daglenzen of maandlenzen.

Freshlook kleurlenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Contactlenzen online bestellen is heel gemakkelijk bij Lensonline

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...