Alle categorieën
Lenzen
Daglenzen

Daglenzen zijn comfortabele zachte contactlenzen die u iedere dag vervangt. Daglenzen behoeven geen onderhoud, zijn altijd hygiënisch schoon en ze zitten comfortabel op uw oog. Daarnaast hebben daglenzen een goede prijs en hoeft u niet meer bang te zijn om de contactlenzen te verliezen. Hieronder treft u ons assortiment daglenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Daglenzen
Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte contactlenzen die gedurende één of twee weken al dan niet continu gedragen worden. Weeklenzen zijn comfortabel in gebruik en voor een goede prijs te verkrijgen. Wel is het nodig om uw weeklenzen goed te onderhouden met de beschikbare lenzenvloeistoffen. Hieronder treft u ons assortiment weeklenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Weeklenzen
Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte contactlenzen die u iedere maand vervangt. U dient maandlenzen iedere avond uit te doen en te reinigen en onderhouden met lenzenvloeistof. Daarnaast worden maandlenzen vaak als comfortabele lenzen ervaren. Maandlenzen zijn er in torische, multifocale, gekleurde en sferische variant. Hieronder treft u ons assortiment maandlenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Maandlenzen
Torische lenzen

Torische lenzen, ook wel cylindrische lenzen genoemd, compenseren uw astigmatisme of cylinder(afwijking). Naast de gewone sterkte, hebben deze contactlenzen een extra cylindersterkte waar u rekening mee dient te houden. Torische contactlenzen bieden het comfort en de hygiëne van normale lenzen, maar zijn tegelijkertijd geschikt voor mensen met een cylinder. Torische lenzen zijn er in maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse varianten te vinden. Hieronder treft u ons assortiment torische lenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Torische lenzen
Multifocale lenzen

Multifocale (of varifocale, bifocale) lenzen corrigeren zowel uw bijziendheid of verziendheid als uw ouderdomsverziendheid. Met deze multifocale contactlenzen kunt u dus zowel dichtbij (bij het lezen van een boek) als veraf (bij het autorijden) goed zien. Dit maakt deze varifocale lenzen geschikt voor bijvoorbeeld mensen die niet willen wisselen tussen lenzen en een leesbril. Multifocale contactlenzen hebben vaak extra sterktes en een breed bereik aan addities. Hieronder treft u ons assortiment multifocale lenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Multifocale lenzen
Silicon Hydrogel lenzen

De Silicon Hydrogel lenzen zijn een nieuw type zachte lenzen, die veel meer zuurstof doorlaten naar het oog dan normale contactlenzen doen. Dit komt door de samenstelling van de lens. In de praktijk betekent dit dat Silicone Hydrogel lenzen langer meegaan en dat u veel minder last zult hebben van droge ogen. Daarnaast is de kans op infecties een stuk kleiner met deze contactlenzen. Hieronder treft u ons assortiment Silicon Hydrogel lenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Silicon Hydrogel lenzen
NIEUW: Lenzenabonnement
NIEUW: Lenzenabonnement
Meer... Minder...
Bekijk alle NIEUW: Lenzenabonnement
Lenzenvloeistof
Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof wordt gebruikt voor het dagelijks reinigen, schoonmaken en onderhouden van maandlenzen of weeklenzen. Lenzenvloeistof reinigt en desinfecteert lenzen zodat uw lenzen niet vervuild raken en dus geen infectie kunnen veroorzaken. Let er goed op dat de lenzenvloeistof bij uw soort lenzen past en wees er zeker van dat u niet allergisch bent voor de bestanddelen van de vloeistof. Hieronder treft u ons assortiment lenzenvloeistof aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Lenzenvloeistof
Promo Pack
Promo Pack

Bespaar op de aanschaf van contactlenzen en lenzenvloeistof door een lenzenpakket aan te kopen. Met ons halfjaarpakket koop je direct je lenzen en vloeistof tegelijk en profiteer je van onze combinatiekortingen.

Meer... Minder...
Bekijk alle Promo Pack
Kleurlenzen
Kleurlenzen

Kleurlenzen veranderen de kleur van je ogen en zijn er zowel op sterkte als zonder sterkte! Altijd al eens die trendsetter willen zijn? Laat met kleurlenzen je blauwe ogen meer schitteren of probeer eens een compleet andere kleur. Lees aandachtig de beschrijving per lens om te zien hoe de kleur van je ogen zal veranderen. Kleurlenzen zijn er in verschillende kleuren waaronder: Aqua, Violet, Groen, Bruin, Grijs, Indigo en Blauw. Hieronder treft u ons assortiment kleurlenzen aan.

Meer... Minder...
Bekijk alle Kleurlenzen
Accessoires
Accessoires
Meer... Minder...
Bekijk alle Accessoires
Testlenzen
Aan het laden...
2394 beoordelingen | 8.7