• EyeDefinition SENSITIVE
€ 39 ,00
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
39,00 Incl. BTW (€43,33 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Bezorgdatum: {
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De EyeDefinition SENSITIVE all-in-one lenzenvloeistof van EyeDefinition (3x300 ml) is de ideale vloeistof voor alle soorten zachte lenzen. Dankzij de grondige proteïne verwijdering en de dubbele antibacteriële werking biedt EyeDefinition Sensitive Plus een sensationeel draagcomfort. De vloeistof, reinigt, desinfecteert, verzorgt en bevat hyaluron dat allergische reacties voorkomt.

 

EyeDefinition SENSITIVE: all-in-one lenzenvloeistof (3x300ml)

De EyeDefinition SENSITIVE all-in-one lenzenvloeistof van EyeDefinition is de ideale vloeistof voor alle soorten zachte lenzen. Dankzij de grondige proteïne verwijdering en de dubbele antibacteriële werking biedt EyeDefinition SENSITIVE een sensationeel draagcomfort. De vloeistof, reinigt, desinfecteert, verzorgt en bevat bovendien hyaluron dat allergische reacties voorkomt.
De EyeDefinition SENSITIVE All-In-One lenzenvloeistof is het ideale schoonmaak en onderhoudsproduct voor al uw zacht week- en maandlenzen.

Hyaluron voor een ultiem comfort

EyeDefinition SENSITIVE is gemaakt met het ingrediënt hyaluron. Dit zorgt voor de perfecte hydratatie, verhoogd comfort,verbeterde traanfilmstabiliteit en beschermt plus ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de cornea. De vloeistof is daarmee ideaal voor alle type zachte lenzen. 

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...