EyeDefinition SENSITIVE 3x300ml

  • EyeDefinition SENSITIVE
€ 39 ,00
Scherp geprijsd
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
39,00 Incl. BTW (€43,33 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Bezorgdatum: {
Scherp geprijsd
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De EyeDefinition SENSITIVE all-in-one lenzenvloeistof van EyeDefinition (3x300 ml) is een ideale vloeistof voor alle soorten zachte lenzen. De vloeistof verwijdert proteïne grondig en heeft een antibacteriele werking. De vloeistof reinigt, desinfecteert, verzorgt de lenzen en bevat daarnaast hyaluron wat allergische reacties voorkomt.

EyeDefinition SENSITIVE (3x300ml)

De EyeDefinition SENSITIVE all-in-one lenzenvloeistof van EyeDefinition is de ideale vloeistof voor alle soorten zachte lenzen. Dankzij de grondige reiniging en dubbele antibacteriële werken, biedt de vloeistof een uitstekend draagcomfort. De vloeistof zorgt voor diepe reiniging, desinfectie en bevat bovendien hyaluron dat allergische reacties voorkomt. De EyeDefinition SENSITIVE All-In-One lenzenvloeistof is het ideale schoonmaak en onderhoudsproduct voor je zachte week- en maandlenzen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

EyeDefinition SENSITIVE is gemaakt met het ingrediënt hyaluron. Dit zorgt voor de perfecte hydratatie, verhoogd comfort, verbeterde traanfilmstabiliteit en beschermt en ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de cornea. De vloeistof is daarmee ideaal voor alle type zachte lenzen

Bestel EyeDefinition SENSITIVE (3x300ml) bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen en vloeistoffen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online. 

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...