EyeDefinition SENSITIVE 3x300ml

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition SENSITIVE
€ 39 ,00
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
39,00 Incl. BTW (€43,33 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Bezorgdatum: {
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

EyeDefinition SENSITIVE (3x300ml) is een multi-purpose lenzenvloeistof van EyeDefinition. De lenzenvloeistof met dubbele antibacteriële werking biedt een grondige reiniging. Dankzij de toevoeging van Hyaluronaat biedt de vloeistof uitzonderlijk draagcomfort. Geschikt voor het reinigen, hydrateren, spoelen, bevochtigen en bewaren van alle zachte contactlenzen.

EyeDefinition SENSITIVE (3x300ml)

EyeDefinition SENSITIVE is een alles-in-een lenzenvloeistof van EyeDefinition. De oplossing bevat Hyaluronaat voor extra comfort en biedt een krachtige reiniging dankzij de dubbele antibacteriële werking. Het is geschikt voor het reinigen, hydrateren, verwijderen van vuil, desinfecteren, bevochtigen, afspoelen, bewaren en inzetten van alle soorten zachte lenzen. Dankzij de toevoeging van Hyaluronaat bieden de lenzen uitzonderlijk draagcomfort. Dit ingrediënt zorgt voor een uitstekende hydratatie en bevochtiging, verbeterde traanfilmstabiliteit en bescherming. De alles-in-een lenzenvloeistof is daarmee het ideale reinigings- en onderhoudsproduct.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Alles-in-een lenzenvloeistof
  • Hyaluronaat voor extra comfort
  • Hoogwaardige reiniging
  • Geschikt voor alle zachte lenzen
  • Handig voordeelpakket

Bestel EyeDefinition SENSITIVE (3x300ml) bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Voordelige, maar toch hele fijne lenzenvloeistof!

 
Aan het laden...