EyeDefinition Excellent for Astigmatism 6 lenzen

5 5rating (2 beoordelingen)
  • EyeDefinition Excellent for Astigmatism
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
Scherp geprijsd
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De EyeDefinition Excellent for Astigmatism (6 lenzen) contactlenzen zijn de eerste tweewekelijkse contactlenzen in het EyeDefinition assortiment. Deze torische lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en geven een uitzonderlijk draaggemak. Met deze lenzen blijven de ogen fris en gehydrateerd.

EyeDefinition Excellent for Astigmatism (6 lenzen)

Deze torische tweewekelijkse lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Het innovatieve ontwerp zorgt voor frisse en gehydrateerde ogen gedurende de hele dag. De lenzen moeten na twee weken worden vervangen, waardoor het een hygiëne manier is van lenzen dragen. De lenzen blijven zelfs comfortabel in uitdagende omgevingen, zoals een kantoor met airconditioning, een vliegtuig of achter het beeldscherm van een computer. Bij droge ogen, verlichten deze lenzen dit gevoel.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Deze torische tweewekelijkse lenzen zijn ontworpen om mensen met astigmatisme een helder een scherp zicht te geven. Doordat deze lenzen na twee weken vervangen kunnen worden zijn ze hygiënischer dan maandlenzen.
  • Het silicone hydrogel materiaal is gebruikt om de lenzen zeer comfortabel te maken. Ook zijn ze hydraterend, waardoor de ogen fris en gehydrateerd blijven.
  • De lenzen zijn goed te gebruiken in uitdagende omgevingen, zoals een droog kantoor of bij het kijken naar beeldschermen.

EyeDefinition Excellent for Astigmatism (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Weeklenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
4

levering dagje te laat, maar klantendienst heeft me direct verder geholpen

5

zeer tevreden over deze lenzen

 
Aan het laden...