Oxysept 1 Step Tabletten 12 stuks

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Oxysept 1 Step Tabletten
€ 9 ,00
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
9,00 Incl. BTW (€750,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Oxysept 1 Step tabletten van AMO zijn neutralisatietabletten ontwikkeld voor alle type zachte lenzen, ook silicone hydrogel contactlenzen. De tabletten desinfecteren, reinigen en neutraliseren de lenzen grondig voor optimaal draagcomfort en zicht. De tabletten zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen.

Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks)

De Oxysept 1 step tabletten gebruik je in combinatie met een lenzenvloeistof. De tabletten zijn een 1-staps peroxidesysteem, wat inhoudt dat desinfecteren en neutraliseren in 1 stap gebeurt. Dit komt doordat het tablet langzaam in de lenzenvloeistof oplost.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De neutralisatietabletten kunnen worden gebruikt voor alle typen zachte lenzen. Je gebruikt een tablet altijd in combinatie met een bijpassende lenzenvloeistof voor een optimaal resultaat. Door de combinatie desinfecteer en neutraliseer je je lenzen in 1 stap!
  • Door het desinfecterende en neutraliserende effect, zullen je lenzen comfortabeler blijven zitten. Zo bereik je optimaal draagcomfort en scherp zicht. Ook voor mensen met gevoelige ogen zijn de tabletten zeer geschikt.

Oxysept 1 Step tabletten (12 stuks) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :AMO
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Conserveermiddel :Ja
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

J'avais démandé conseil à Lensonline, et je suis content de ce qu'ils m'ont recommandé ! Merci encore !

5

lentilles très très propres!

4

Reinigt snel maar toch heel grondig

5

Veel vloeistoffen geprobeerd, maar dit blijft toch de beste!

 
Aan het laden...