Menicare Soft 360ml

  • Menicare Soft 360ml
€ 13 ,50
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
13,50 Incl. BTW (€36,11 / liter)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Menicare Soft (360ml) is een alles-in-één vloeistof van Menicon, welke geschikt is om te gebruiken voor alle zachte contactlenzen. Met deze vloeistof is het mogelijk om de lenzen grondig te reinigen en desinfecteren. De vloeistof verwijdert proteïneaanslag en voorkomt dat er nieuwe proteïnen zicht hechten aan de lenzen.

Menicare Soft (360ml)

Menicare Soft is een lenzenvloeistof die reinigt, desinfecteert en proteïne verwijdert. Daarnaast kunnen de lenzen er ook mee gespoeld en in bewaard worden. Het is een veilige en krachtige formule waarmee de lenzen weer helder zullen zijn. Bacteriën en proteïnen worden van de lenzen verwijderd.

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof raden wij het aan om contact op te nemen met een opticien of oogspecialist, zodat deze kan helpen om de juiste keuze te maken bij jouw lenzen en ogen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Het is een alles-in-één lenzenvloeistof waarmee je de lenzen kan reinigen, desinfecteren, spoelen en in bewaren.

Met deze vloeistof zullen de lenzen weer helder en proper zijn. De vloeistof verwijdert proteïneaanslag grondig en voorkomt deze aanslag ook.

Het is een krachtige en veilige formule om te gebruiken voor alle soorten zachte lenzen.

Menicare Soft (360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Houdbaarheid :3 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...