Adore

Adore

Adore kleurlenzen zijn gekleurde contactlenzen van Eyemed Technologies. Eyemed Technologies is een Italiaans bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van contactlenzen. De drie-maandelijkse lenzen veranderen uw oogkleur.

Met Adore lenzen kunt u elke dag een nieuwe stijl creëren. De collectie combineert elegantie en draagcomfort. De lenzen zijn verkrijgbaar 21 unieke kleuren en in drie exclusieve productlijnen: Adore Dare, Adore Tri en Adore Bicolor. De lenzen zijn zonder sterkte en met sterkte verkrijgbaar van -16 tot +10. De kleuren van de lenzen zijn onder andere aqua, blue, hazel, grey, violet en yellow. De verschillende kleuren zijn zorgvuldig gekozen. Dankzij een innovatief productieproces, ben je verzekerd van een prachtige optische oogkleur.

Bekijk ons assortiment en bestel direct uw Adore kleurlenzen en verander uw look! LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. 3-Maandelijkse lenzen dienen om de 3 maanden vervangen te worden. Bestel direct uw kleurlenzen en lenzenvloeistof online.

Aan het laden...