Focus Dailies Toric 30 lenzen

5 5rating (6 beoordelingen)
  • Focus Dailies Toric
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

 

Opgelet: de productie van deze contactlens is stopgezet. Op aanbevelen van de leverancier mogen we de Dailies AquaComfort Plus Toric aanbieden.

Focus Dailies Toric (30 lenzen)

De Focus Dailies Toric contactlens van Alcon (30 pack) zijn de eerste daglenzen voor mensen met een cilindrische/torische afwijking (astigmatisme). Uw cilinder wordt gecorrigeerd terwijl u kunt vertrouwen op het gekende comfort van de reguliere focus dailies lenzen. Deze lenzen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook om af te wisselen met een bril of om mee te nemen op vakantie.

Dagelijks comfort

Focus Dailies Toric lenzen zij zeer dun en het speciale ultragladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen wrijving optreedt met uw ooglid. U voelt de lenzen vanaf het moment dat u ze inzet totdat u ze uithaalt niet zitten. De lenzen zijn ideaal om iedere dag te dragen, of om af te wisselen met een bril.

Focus Dailies Toric (30 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
Materiaal :Nelfilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :Alcon
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating6 reviewsBeoordeling plaatsen
5

dIAm -1,50 was perfect voor mij maar gezien dit product wordt stop gezet, vind ik geen lens -1,50 x180 in jullie gamma meer.

5

Je les porte depuis cet mois et je n'ai plus de problèmes avec mes yeux. Merci !!!

4

J'aime bien les lentilles toriques de Dailies!

5

Lenzen zitten heerlijk!

5

Xxx voor de postbode die mijn pakketje bracht. Toplenzen!

5

Si tu prends le paquet promo tu économise bcp!

 
Aan het laden...