Eye Care oogpotlood

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Eye Care oogpotlood
€ 12 ,50
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
Kleur:
12,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
14 dagen retourrecht
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Het hypo allergene Eye Care oogpotlood is speciaal ontwikkeld voor contactlensdragers en uiterst gevoelige ogen. Het potlood is opgemaakt uit een extreem zachte formule met galamboter en jojoba-olie, zonder parfum, karmijn of chroom. 

Eye Care Oogpotlood

Het hypo allergene Eye Care oogpotlood is speciaal ontwikkeld voor contactlensdragers en uiterst gevoelige ogen. Het potlood is opgemaakt uit een extreem zachte formule met galamboter en jojoba-olie, zonder parfum, karmijn of chroom. Verrijkt met Vitamine E en zorgt voor een intensere blik van de meest gevoelige ogen. Verkrijgbaar in bruin, blauw of zwart.
 

Gebruiksadvies

Het potlood goed slijpen met een puntslijper voor cosmetisch gebruik om houtschilfers te vermijden. Het aanbrengen van de het oogpotlood binnen de wimperlijn van het ooglid raden wij af bij contactlensdragers en mensen met gevoelige ogen.

Specificaties
Producttype :Ooghygiëne
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Voorheen gebruikte ik altijd oogpotlood waar rotzooi in zat. Vaak raakten mijn ogen geïrriteerd omdat ik zulke gevoelige ogen heb. Maar sinds ik dit Eye Care oogpotlood ben gaan gebruiken heb ik nergens meer last van en heb ik elke dag stralende ogen!

5

ça reste pendant toute la journée!

5

au top !

5

Fijn oogpotlood voor wie gevoelige ogen heeft

5

Zwarte kleur dekt heel goed

 
Aan het laden...