Eye Care Oogpotlood

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Eye Care Oogpotlood
€ 12 ,50
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
Kleur:
12,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Eye Care Oogpotlood is speciaal ontwikkeld voor mensen die contactlenzen dragen en gevoelige ogen hebben. Wanneer jij snel last krijg van geïrriteerde ogen door make-up, kan je dit oogpotlood proberen. Het is namelijk ontwikkeld met een extreem zachte formule.

Eye Care Oogpotlood

Het Eye Care Oogpotlood is hypoallergeen en gecreërd voor contactlensdragers en mensen met gevoelige ogen. Dit oogpotlood is gemaakt met een zachte formule met galamboter en jojoba-olie. Met het gebruik van dit oogpotlood krijg je een intensere blik en zullen je ogen meer spreken. Het oogpotlood is verkrijgbaar in bruin, blauw of zwart.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Het is een hypoallergeen oogpotlood dat geschikt is voor mensen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben. Het oogpotlood is namelijk met een zachte formule ontworpen.

Dankzij het oogpotlood zullen je ogen meer spreken en zal je een intensere blik hebben.

Eye Care Oogpotlood is in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk bruin, blauw of zwart.

Gebruiksadvies

Wanneer je het oogpotlood gebruikt is het belangrijk dat deze goed geslepen is met een puntenslijper. Ook moet je vermijden dat het oogpotlood houtschilfers heeft. Wij raden het voor mensen met lenzen en gevoelige ogen af om het oogpotlood binnen de wimperlijn van het ooglid aan te brengen.

Eye Care oogpotlood bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producttype :Ooghygiëne
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Voorheen gebruikte ik altijd oogpotlood waar rotzooi in zat. Vaak raakten mijn ogen geïrriteerd omdat ik zulke gevoelige ogen heb. Maar sinds ik dit Eye Care oogpotlood ben gaan gebruiken heb ik nergens meer last van en heb ik elke dag stralende ogen!

5

ça reste pendant toute la journée!

5

au top !

5

Fijn oogpotlood voor wie gevoelige ogen heeft

5

Zwarte kleur dekt heel goed

 
Aan het laden...