ReNu

ReNu

Bausch + Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor alle zachte contactlenzen. ReNu is een populair merk lenzenvloeistoffen. De vloeistof is speciaal ontwikkeld voor zachte lenzen en geschikt voor gevoelige ogen. Het was de eerste 1-fles oplossing ter wereld, wat het gebruik van lenzenvloeistof extra makkelijk maakte.

Het Bausch & Lomb ReNu assortiment bestaat uit ReNu MultiPlus Solution, ReNu MPS Sensitive Eyes en ReNu flight pack. ReNu Multi-Purpose Solution is een alles-in-een vloeistof voor het reinigen, spoelen, desinfecteren en het bewaren van zachte lenzen. ReNu MPS Sensitive Eyes is een milde contactlensverzorging met een krachtige werking voor gevoelige ogen. Deze is nu ook verkrijgbaar in een handige reisverpakking: de ReNu Flight Pack.

ReNu lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Aan het laden...