ReNu

ReNu

Bausch + Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor alle zachte contactlenzen. ReNu is een populair merk lenzenvloeistoffen. De vloeistof is speciaal ontwikkeld voor zachte lenzen en geschikt voor gevoelige ogen. Het was de eerste 1-fles oplossing ter wereld, wat het gebruik van lenzenvloeistof extra makkelijk maakte.

Het Bausch & Lomb ReNu assortiment bestaat uit ReNu MultiPlus Solution, ReNu MPS Sensitive Eyes en ReNu flight pack. ReNu Multi-Purpose Solution is een alles-in-een vloeistof voor het reinigen, spoelen, desinfecteren en het bewaren van zachte lenzen. ReNu MPS Sensitive Eyes is een milde contactlensverzorging met een krachtige werking voor gevoelige ogen. Deze is nu ook verkrijgbaar in een handige reisverpakking: de ReNu Flight Pack.

ReNu lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...