AMO

AMO

AMO, ook wel Abbott Medical Optics, is een Amerikaanse fabrikant die contactlensvloeistoffen en verzorgingsproducten ontwikkeld voor zachte lenzen en harde lenzen.

AMO biedt een grote collectie van bekende vloeistoffen waaronder TotalCare, Complete en Blink. Het bekendste product van AMO zijn de Blink oogdruppels voor droge ogen. Naast lenzenvloeistof zijn er ook ultrazyme tabletten, oogdruppels en cleaners.

AMO contactlensverzorgingsproducten online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...