Alcon

Alcon

Alcon is een grote naam binnen de oogzorg. Het bedrijf investeert continu in de ontwikkeling en vernieuwing van oogproducten. Zo ben je met Alcon altijd verzekerd van de beste contactlenzen en lenzenvloeistoffen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en innovatieve materialen, kan Alcon een breed scala aan contactlenzen bieden. Het assortiment van Alcon bestaat uit daglenzen, maandlenzen, sferische lenzen, multifocale lenzen, torische lenzen en kleurlenzen. Daarnaast bieden ze ook lenzenvloeistof aan. Ons assortiment bestaat uit de bekende merken Air Optix, Dailies, AOSept, Opti-Free en Freshlook.

Alcon lenzen en lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is gemiddeld 40% goedkoper dan bij de opticien.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Bestel gemakkelijk je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...