Alcon

Alcon

Alcon is een grote naam binnen de oogzorg. Het bedrijf investeert continu in de ontwikkeling en vernieuwing van oogproducten en andere innovatieve geneesmiddelen. Zo bent u met Alcon altijd verzekerd van de beste contactlenzen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De missie van Alcon is om barrières die tussen mensen en een optimaal gezichtsvermogen staan omver te werpen.

Het assortiment van Alcon bestaat uit: daglenzen, maandlenzen, sferische lenzen, multifocale lenzen, torische lenzen en kleurlenzen. Ook bieden ze lenzenvloeistoffen aan. Ons assortiment bestaat uit de bekende merken Air Optix, Dailies, AOSept, Opti-Free en Freshlook.

Dailies contactlenzen

Dailies daglenzen van Alcon zijn Europa’s nummer 1 daglenzen. De lenzen zijn zeer flexibel, comfortabel en gemakkelijk om in te brengen. Omdat de lenzen maar een dag gebruikt worden, kunnen vuil en eiwitaanslag zich niet hechten aan de contactlens.

Air Optix contactlenzen

Air Optix lenzen van Alcon zijn maandlenzen. De contactlenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en kunnen in overleg met je opticien zelfs dag en nacht worden gedragen. De maandlenzen van Air Optix zitten zeer comfortabel en bieden langdurig draagcomfort.

Alcon kleurlenzen

Altijd wel eens een andere oogkleur gewild? Ga dan voor Freshlook kleurlenzen of Air Optix Colors. De kleurlenzen van Alcon veranderen de ogen op een subtiele of drastische manier. Vind een kleur die bij uw wensen past.

Opti-Free en AOSept lenzenvloeistof

Bij maandlenzen is reiniging erg belangrijk. Met de Opti-Free en AOSept lenzenvloeistof en oogdruppels houd u uw lenzen in goede conditie en kunt u genieten van schone lenzen, frisse en gezonde ogen en optimaal draaggemak, tot wel 30 dagen lang.

Sferische en torische lenzen

Naast sferische lenzen is er ook een groot aanbod torische en multifocale lenzen van Alcon. De lenzen corrigeren de zichtafwijkingen presbyopie en astigmatisme.

Bestel voordelig op LensOnline

Alcon contactlenzen en lenzenvloeistoffen zijn gemakkelijk en voordelig te bestellen op LensOnline. LensOnline is de grootste aanbieder van bekende en originele contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Bekijk ons assortiment en bestel direct online.

Aan het laden...