Renu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket
€32 ,00

Renu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml)

55rating(4 beoordelingen)
Terug naar: Lenzenvloeistof

Renu Multi Purpose Sensitive Eyes (3 x 360ml) lenzenvloeistof voordeelpakket van Bausch & Lomb reinigt uw lenzen grondig maar op een milde manier. Deze alles-in-een vloeistof is daarmee uiterst geschikt voor iedereen met gevoelige, snel geïrriteerde ogen.

prijs:
€32,00
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Aantal:
Verwachte levertijd:2 - 5 werkdag(en)
Omschrijving

Renu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml)

De Renu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof van Bausch & Lomb zorgt voor een ultiem draagcomfort doordat ze uw lenzen grondig en hygiënisch schoonmaken. Uw lenzen worden met deze alles -in- een lenzenvloeistof gehydrateerd alsof u ze voor het eerst inzet.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet passen bij uw ogen. Wat voor de een de ideale vloeistof is dit bij een ander niet. Dit kan komen door persoonlijke voorkeur, allergiën of de lenzen die u draagt. Raadpleeg daarom altijd een oogspecialist zoals een opticien of optometrist voordat u wisselt van lenzenvloeistof, oogdruppels of contactlenzen. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.

Renu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
Fribourg
5

rinçage excellent

05-09-2014 14:15:41
D. Laplace
4

Vous avez un service client gentil! Si j'ai des questions sur des lentilles ou produits d'entretien vous m'aidez bien

16-12-2012 14:12:13
B van Houten
5

Heb erg gevoelige ogen, gelukkig verdraag ik deze vloeistof goed!

10-05-2012 10:37:59
F Braam
5

Omdat ik veel computer en snel last van droge en gevoelige ogen heb, was het even zoeken naar een goede lenzenvloeistof. Maar bij deze heb ik het gevonden!

20-06-2009 19:30:04
 
Aan het laden...