ReNu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket 3x360ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • ReNu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket
€ 32 ,00
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
32,00 Incl. BTW (€29,63 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
Zorg goed voor jezelf: Gratis thuislevering vanaf €50.
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

ReNu Multi Purpose Sensitive Eyes (3 x 360ml) is een voordeelpakket van Bausch & Lomb. Deze milde lenzenvloeistof reinigt de lenzen grondig. Het is een alles-in-één vloeistof, welke de lenzen ook bevochtigd. Daarnaast kunnen de lenzen in deze vloeistof worden bewaard en kunnen ze ermee worden afgespoeld. ReNu MPS Sensitive Eyes is ontwikkeld voor mensen met gevoelige, snel geïrriteerde ogen.

ReNu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml)

ReNu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof is ontwikkeld om samen te werken met het natuurlijke traanvocht. Dit zorgt voor een milde werking, terwijl het de lenzen wel grondig reinigt. Deze alles-in-één vloeistof reinigt, desinfecteert, spoelt en bewaart de lenzen veilig. Micro-organismen op de lenzen worden vernietigd en vet, proteïne en andere aanslag wordt gereinigd en verwijderd. Dankzij deze grondige reiniging zijn de lenzen elke dag weer zeer comfortabel.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Deze lenzenvloeistof biedt een grondige reiniging van vetten, proteïnen, vuil en ander aanslag dat zich op de lenzen bevindt. Zo zul je weer een helder zicht hebben na gebruik.

ReNu MPS Sensitive Eyes is geschikt voor alle zachte contactlenzen.

Met deze alles-in-één vloeistof kun je de lenzen afspoelen, bewaren en bevochtigen.

Raadpleeg contactlensspecialist

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof, raden wij het aan om een contactlensspecialist te raadplegen. Deze kan helpen met bepalen of een lenzenvloeistof goed bij jouw ogen past. Dit kan namelijk per persoon verschillen.

ReNu MPS Sensitive Eyes Voordeelpakket (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

rinçage excellent

4

Vous avez un service client gentil! Si j'ai des questions sur des lentilles ou produits d'entretien vous m'aidez bien

5

Heb erg gevoelige ogen, gelukkig verdraag ik deze vloeistof goed!

5

Omdat ik veel computer en snel last van droge en gevoelige ogen heb, was het even zoeken naar een goede lenzenvloeistof. Maar bij deze heb ik het gevonden!

 
Aan het laden...