OPTI-FREE PureMoist 1 maand 1x300ml

5 5rating (9 beoordelingen)
  • OPTI-FREE PureMoist 1 maand
€ 17 ,00
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
17,00 Incl. BTW (€56,67 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Optifree PureMoist (EverMoist) alles-in-één-lenzenvloeistof houden uw ogen de hele dag gehydrateerd en fris door het laagje vocht dat tussen de contactlens en uw oog zit in stand te houden.

Optifree PureMoist (EverMoist) alles-in-één-lenzenvloeistof houden uw ogen de hele dag gehydrateerd en fris door het laagje vocht dat tussen de contactlens en uw oog zit in stand te houden.

Optifree PureMoist 1 maand (1x300ml)

De Optifree PureMoist lenzenvloeistaf is een all-in-one vloeistof die zorgt voor reiniging, desinfectie én verzorging van de lenzen. De Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om je contactlenzen. Hierdoor voorkomt de vloeistof dat vet- en eiwitaanslag zich aan je lenzen kan hechten. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven je lenzen schoon en fris aanvoelen.

Vochtige laag om de lens

Het speciale ontwerp van de Optifree PureMoist lenzenvloeistof zorgt ervoor dat uw lenzen en ogen continu gehydrateerd en fris aanvoelen. U dient uw lenzen 's nachts in deze vloeistof te bewaren, zo worden uw lenzen verzorgd, gereinigd en gedesinfecteerd. Vet en eiwitaanslag worden grondig en hygiënisch verwijderd.

Optifree PureMoist 1 maand (1x300ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Video: OPTI-FREE PureMoist 1 maand


Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Houdbaarheid :2 Maanden
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating9 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Al altijd deze grote verpakking gekocht op aanraden van de verkoper , en zeer content hiervan .

5

Heel goed product. Reinigt goed, Dat kleine flesje is super handig voor op reis. Ik heb wel 1x per week een sterkere reiniger nodig om alle eiwitresten te verwijderen.

5

Ik kocht altijd een losse fles maar zo'n pakket is veel handiger. Nu hoef ik een halfjaar niets bij te bestellen en kom ik een stuk goedkoper uit.

5

Handige verpakking met een kleine flesje die ik altijd meedraag naar werk. Ook erg betaalbaar!

4

Dit pakket van optifree is erg handig omdat ik het een halfjaar kan gebruiken en ik heb een kleine flesje voor onderweg!

5

Superhandig dat kleine flesje voor op reis!

5

Goede reiniger, niets op aan te merken!

5

bonne solution pour garder tes lentilles propres

4

38 euros pour 6 mois c'est bon marché à mon avis

 
Aan het laden...