Renu Advanced 1 Maand 1x360ml

  • Renu Advanced 1 Maand
€ 16 ,00
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
16,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Scherp geprijsd
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Renu Advanced (360ml) is een multi-purpose solution van Bausch + Lomb. De drievoudig desinfectiesysteem biedt de hele dag draagcomfort. Voor het spoelen, reinigen, desinfecteren, bewaren en bevochtigen van zachte contactlenzen.

Renu Advanced (360ml)

Renu Advanced is de enige multi-purpose solution met een drievoudig desinfectiesysteem. De lenzenvloeistof biedt de best mogelijke desinfectie en de hele dag comfort. De unieke combinatie van alexidine, polyquarternium en polyaminopropyl biguanide zorgt voor een krachtige reiniging en is tegelijkertijd zacht voor de ogen. Het gemak van een all-in-one fles met de effectiviteit van een peroxide vloeistof.

De alles-in-een vloeistof is een innovatieve lensvloeistof die niet alleen geschikt is om te spoelen, reinigen en te bewaren maar ook desinfecteert en bijdraagt aan de bevochtiging van lenzen. De formule werkt samen om eiwitaanslag effectief te verwijderen en aanslag op de lenzen te voorkomen. Bovendien blijven de lenzen langdurig gehydrateerd, tot wel twintig uur per dag. Zelfs bij beeldschermwerk merk je het verschil.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Drievoudig desinfectiesysteem
  • Krachtige reiniging, zacht voor de ogen
  • Verwijdert en voorkomt eiwitaanslag
  • Tot 20 uur hoogwaardig draagcomfort
  • Alles wat je nodig hebt in één fles

Renu Advanced (360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Bausch + Lomb
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...