Blink-N-Clean 15 ml

4 4rating (5 beoordelingen)
  • Blink-N-Clean
€ 9 ,90
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
9,90 Incl. BTW (€600,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Blink-n-Clean (15 ml) zijn oogdruppels die lensdragers met een actieve levensstijl goed kunnen helpen. De oogdruppels verhelpen droogheid en ongemak bij het dragen van lenzen. Ook helpen deze druppels met het verwijderen en voorkomen van proteïneaanslag. Door Blink-n-Clean te gebruiken zullen de lenzen comfortabeler aanvoelen.

Blink-n-Clean (15 ml)

De Blink-n-Clean oogdruppels zijn speciaal ontworpen om je lenzen te bevochtigen en reinigen. Ze bieden verlichting bij droge of geïrriteerde ogen van lensdragers. De oogdruppels zijn veilig te gebruiken bij zachte en harde lenzen. De oogdruppels zijn perfect voor mensen die ongemak ervaren bij het dragen van lenzen met een drukke levensstijl. Het verwijderen van eiwitopbouw helpt bij het verkrijgen van een helder zicht.

De oogdruppels zijn zeer makkelijk in gebruik. Druppel een of twee druppels (maximaal vier keer per dag) in je oog en knipper een paar keer om ze over het hele oogoppervlak te verspreiden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De Blink-n-Clean oogdruppels zijn ontwikkeld voor lensdragers die last hebben van droge, geïrriteerde of vermoeide ogen. De oogdruppels kunnen dit snel verhelpen.
  • Deze oogdruppels helpen bij het schoonhouden van de contactlenzen. Het verwijdert stoffen die irritaties kunnen veroorzaken, waardoor de lenzen weer extra comfortabel aanvoelen.
  • De oogdruppels zijn gemakkelijk te gebruiken door ze in het oog te druppelen. Zo kan je ze meerdere malen per dag gebruiken voor extra comfort.

Blink-n-Clean (15ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :2 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Oogaandoening :Geïrriteerde ogen , Vermoeide ogen , Lensdragers, Droge ogen
Producttype :Oogdruppels
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Ik heb geen last meer van droge ogen door de Blink 'n Clean

4

Nooit meer last van droge ogen!

5

bon service de Lensonline.be, livré dans 2 jours

5

Ideaal voor bij mijn dag- nachtlenzen!

4

Très bon nettoyage des lentilles

 
Aan het laden...