Blink Intensive Tears Plus 10ml

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Blink Intensive Tears Plus
€ 12 ,00
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
12,00 Incl. BTW (€1.200,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Intensive Tears Plus oogdruppels van Abbott bevatten een kalmerend verzachtingsmiddel en een viscositeit versterkende stof. Deze druppels zijn geschikt voor zowel overdag als 's nachts.

Blink Intensive Tears Plus (10ml)

De Blink Intensive Tears Plus bestaat uit een verzachtende emulsie en een verbeteraar van viscositeit. In de praktijk betekent dit dat de vloeistof langer in de ogen of contactlenzen blijft en dat deze oogdruppels van Abbott veel beter hun werk kunnen doen om geïrriteerde ogen te voorkomen. De Blink Intensive Tears Plus helpt om je ogen landurig te ontspannen en droge ogen te voorkomen, zowel overdag als 's nachts. In vergelijking met vorige versies blijft de gel langer zijn werk doen.

Voordelen

De Blink Intensive Tears Plus oogdruppels genieten heel wat voordelen. Een aanrader voor iedereen die wel eens last heeft van geïrriteerde ogen. De extra voordelen:

  • -Het effect duurt langer
  • - Superieur einde-dag comfort
  • - Minder residu

 

Blink Intensive Tears Plus (10ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :Abbott
Vloeistoftype :Oogdruppels
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Volgens de bijsluiter mag je je lenzen niet in hebben als je dit product gebruikt. Ik gebruik het vóór ik 's morgens mijn lenzen in doe en het houdt mijn ogen veel langer comfortabel dan zonder. Super product!

5

Heerlijk frisse ogen weer!

4

ça vaut le prix

4

je vois bien la différence au travail: c'est très fatiguant pour les yeux, travailler toute la journée devant l'ordinateur.. mais avec ces gouttes d'Intensive Tears je remarque que ça se passe mieux

5

Was benieuwd naar deze "nieuwe" variant. Heb inderdaad het idee dat het receptuur verbeterd is!

 
Aan het laden...