Blink Intensive Tears Plus 10ml

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Blink Intensive Tears Plus
€ 12 ,50
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
12,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Blink Intensive Tears Plus oogdruppels van AMO zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die gevoelige en droge ogen hebben. De oogdruppels zijn vrij van conserveermiddelen en zijn nu nog langer effectief door de vernieuwde formule. Blink Intensive Tears Plus kun je gebruiken in combinatie met alle type contactlenzen.

Blink Intensive Tears Plus (10 ml)

De Blink Intensive Tears Plus oogdruppels hebben een verzachtende en verfrissende werking op de ogen. Je zult geen last meer hebben van droge en geïrriteerde ogen! Door de vernieuwde formule blijven je ogen nu ook langer vochtig. Zo kun je weer genieten van helder zicht en gezonde ogen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Door de langdurige werking van de oogdruppels zijn je ogen langer beschermd en zul je geen last meer hebben van geïrriteerde, vermoeide of droge ogen.
  • De oogdruppels zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met alle type contactlenzen, zowel zachte lenzen als harde lenzen.
  • Doordat de oogdruppels zijn gemaakt op basis van een vernieuwde formule, zul je direct het verzachtende en verfrissende effect merken. Je houd je ogen met de Blink Intensive Tears Plus zo langdurig gehydrateerd en gezond.

Blink Intensive Tears Plus (10 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Samenstelling :Hyaluronzuur
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :2 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Oogaandoening :Branderige ogen , Geïrriteerde ogen , Vermoeide ogen , Lensdragers, Droge ogen
Producttype :Oogdruppels
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Was benieuwd naar deze "nieuwe" variant. Heb inderdaad het idee dat het receptuur verbeterd is!

5

Volgens de bijsluiter mag je je lenzen niet in hebben als je dit product gebruikt. Ik gebruik het vóór ik 's morgens mijn lenzen in doe en het houdt mijn ogen veel langer comfortabel dan zonder. Super product!

5

Heerlijk frisse ogen weer!

4

ça vaut le prix

4

je vois bien la différence au travail: c'est très fatiguant pour les yeux, travailler toute la journée devant l'ordinateur.. mais avec ces gouttes d'Intensive Tears je remarque que ça se passe mieux

 
Aan het laden...