Blink Intensive Tears 20x0,40ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Blink Intensive Tears
€ 11 ,90
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
11,90 Incl. BTW (€1.375,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Blink Intensive Tears oogdruppels (20x0,40ml) van AMO bieden je onmiddellijk comfort door meer dan 60 minuten vocht in het oog vast te houden. De oogdruppels verlossen je hierdoor van rode en droge ogen. Je ogen worden weer vochtig en gezond.

Blink Intensive Tears (20x0,40ml)

De Blink Intensive Tears (20x0,40ml) oogdruppels zorgen voor een duurzame verbetering van de natuurlijke hydratatie van je ogen. Deze reinigende oogdruppels zorgen tijdens het dragen van lenzen voor een helderder en comfortabeler zicht.
Vermindering van oogtraanvocht kan verschillende oorzaken hebben. Droge lucht en vermoeidheid door lang lezen of door naar het computerscherm te staren zijn de meest voorkomende oorzaken. Hierdoor voelen je ogen snel droog, jeukerig of zelfs geïrriteerd aan. 

Beschermende oogdruppels

De Blink Intensive Tears oogdruppels van AMO geven snel een fris en comfortabel gevoel. Deze oogdruppels zijn geschikt voor lensdragers, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor wie geen lenzen in heeft. Lees voor het gebruik de bijsluiter voor nuttige informatie en tips.

Blink Intensive Tears (20x0,40ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :AMO
Vloeistoftype :Oogdruppels
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Druppels doen wat ze beloven!

5

pratique ce petit flacon

5

Ces gouttes aident bien si tu as des yeux irrités

4

Veel frissere ogen na gebruik

 
Aan het laden...