Air Optix Astigmatism 6 lenzen

5 5rating (8 beoordelingen)
  • Air Optix Astigmatism
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Air Optix for Astigmatism van Alcon zijn silicone-hydrogel lenzen die je ogen de hele dag gehydrateerd houden. De lens is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van astigmatisme.

Air Optix Astigmatism (6 lenzen)

De Air Optix Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen voor astigmatische contactlensdragers die een gezond en natuurlijk gevoel wensen en de hele dag comfort wensen. De lenzen laten veel zuurstof door naar het oog. In combinatie met het bekende comfort van Alcon lenzen zijn dit de perfecte lenzen voor mensen die last hebben van astigmatisme. De torische maandlenzen corrigeren de cilindrische afwijking. Door de verzwaarde onderkant plaatst de lens zich snel en eenvoudig op de juiste plek.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De torische lenzen zijn voorzien van een unieke permanente plasma oppervlaktetechnologie. Met als gevolg uitstekend gehydrateerde ogen. Ook voorkomt het dat eiwitafzettingen en vuil zich op de lens hechten.
  • De Air Optix Astigmatism maandlenzen hebben een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid (de silicone-hydrogel lenzen laten tot wel 5 keer meer zuurstof door dan traditionele hydrogel lenzen). Hierdoor geniet je van frisse en gezondere ogen. Droge en geïrriteerde ogen zijn verleden tijd met de lenzen.
  • Het unieke Precision Balance 8Ι4 design zorgt voor buitengewone stabiliteit, consistente rotatie en passing voor constant helder en scherp zicht en tegelijkertijd uitstekend comfort.

Air Optix Astigmatism (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A, Lotrafilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :Alcon
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen - maandlens
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating8 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ik ben erg tevreden met deze Airoptix lenzen!

5

Op advies van mijn opticien heb ik deze lenzen gekocht. Ze zitten erg goed!

5

Ik heb een astigmatische afwijking en kon nooit goede lenzen vinden. Sinds ik de Airoptix lenzen heb, ervaar ik hier geen last meer van!

4

Met mijn oogafwijking was het best lastig om goede en vooral comfortabele lenzen te vinden. Via de opticien en vele lenzen uiteindelijk op deze lenzen uitgekomen! Heel fijn

5

Celles de Air Optix sont mes lentilles mensuelles préférées !

5

quelle différence avec celles que je portais avant!! très contente

4

Heel erg blij met deze lenzen

5

très souple comme écrit dans la description

 
Aan het laden...