Acuvue 2 6 lenzen

5 5rating (9 beoordelingen)
  • Acuvue 2
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Acuvue 2 lenzen van Johnson & Johnson zorgen voor scherp zicht en optimaal draagcomfort. Door de ingebouwde UV filter zijn je ogen ook beschermd tegen schadelijke UV stralen. Deze Acuvue lenzen kunnen 2 weken lang overdag gedragen worden of 1 week lang non-stop, dag en nacht.

Acuvue 2 (6 lenzen)

Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid (88%) blijven de Acuvue 2 lenzen de hele dag comfortabel zitten. Daarnaast blijven je ogen goed gehydrateerd door het zachte hydrogel materiaal Etafilcon A. De lenzen bevatten 58% water wat ervoor zorgt dat je ogen de hele dag vochtig blijven. Via de klasse 2 UV-filter zijn je ogen beschermd tegen UV-B en UV-A stralen. Dit maakt de Acuvue 2 lenzen ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen!

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De Acuvue 2 lenzen zijn ideaal voor mensen die scherp zicht willen combineren met optimaal draagcomfort. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid én het hoge watergehalte blijven je ogen de hele dag goed gehydrateerd.
  • De lenzen hebben een lichtblauwe tint en zijn daarnaast voorzien van een 1-2-3 markering. Door de blauwe kleur zijn de lenzen goed zichtbaar en kun je ze gemakkelijk uit de verpakking halen. De 1-2-3 markering helpt je bij het controleren of de lens wel aan de goede kant in je oog zit.
  • De Acuvue 2 lenzen zijn tweewekelijkse contactlenzen. Dit houdt in dat je ze 14 dagen lang overdag kunt dragen. Ook kun je ervoor kiezen ze 1 week lang, 7 dagen en 6 nachten, achtereen te dragen.

Acuvue 2 (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Comfilcon A, Etafilcon A
UV-bescherming :Ja
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Weeklenzen - weeklens
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating9 reviewsBeoordeling plaatsen
5

goeie testlenzen!

5

Geweldig!

5

To me these are the best lenses!

4

Draag deze lenzen al 6 jaar en nooit problemen mee gehad. Echt een aanrader.

5

Ces lentilles d'Acuvue offrent une bonne protection des yeux, c'est pratique vu mon travail !

5

Lenzen meegenomen op vakantie, ideaal! Ga vaker lenzen in plaats van een bril dragen

5

Je suis très contente de ces lentilles. Bien cordialement, C. Dupont

5

Veel lenzen geprobeerd, maar geen enkele zo comfortabel als deze!

4

d'après moi très agréables à porter

 
Aan het laden...