Regard

Regard

Regard is een alles-in-een lenzenvloeistof van fabrikant Advanced EyeCare. De lenzenvloeistoffen zijn beschikbaar voor zowel harde lenzen als zachte lenzen en zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen (bevat anti-allergische middelen). Dit maakt Regard zeer geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen. Regard vloeistof is bedoeld voor het reinigen, desinfecteren en bewaren van contactlenzen. De unieke formule zorgt voor een efficiënte desinfectie. De vloeistof verwijdert bacteriën, enzymen en eiwitten.

Regard is ontworpen om de gezondheid van de ogen van contactlensdragers te verbeteren. Dankzij het bevochtigingsmiddel genieten lensdragers van langdurig draagcomfort. Bovendien vermindert de lenzenvloeistof de opbouw van eiwitafzettingen op de lens. Het assortiment bestaat uit Regard Multi Purpose voor zachte lenzen en Regard K voor vormstabiele (harde) lenzen.

Regard lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Chargement...