Biomedics XC 6 lenzen

4 4rating (5 beoordelingen)
  • Biomedics XC
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

OPGELET:
De producte van de Biomedics XC maandlens werd stopgezet door CooperVision. Neem contact op met je LensOnline opticien voor een gepast alternatief.

Biomedics XC (6 lenzen)

Deze lenzen bieden ultiem draagcomfort en in combinatie met het asferische ontwerp zorgt dit ervoor dat uw ogen tot aan het einde van de dag goed gehydrateerd, fris en gezond aanvoelen. Zelfs in moeilijke omgevingen zoals een stoffig kantoor, ruimte met airco of CV presteert deze lens uitstekend.

Extreem comfort

Het biologisch compatibel materiaal van de Biomedics XC lens zorgt ervoor dat de lens vocht aantrekt en dat de lenzen de hele dag gehydrateerd blijven. Het vuilafstotende oppervlak zorgt ervoor dat uw contactlenzen de hele dag proper blijven. Zo heeft u de hele dag scherp en helder zicht!

Biomedics XC (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Specificaties
Producent :CooperVision
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Omafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen - maandlens
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
1

Verschrikkelijk. Worden heel snel droog en als je geen oogdruppels gebruikt zelfs pijnlijk. Ze zijn ook veel te doen. Absoluut geen aanraden!

5

juste très confortable.

5

Heb deze lenzen pas net ontdekt, wat een verademing!

5

c'est très facile de comparer des types differents sur ce site web, et voilà j'ai trouvé de bonnes lentilles !

5

Zitten erg fijn!

 
Aan het laden...