Ultrazyme tabletten 10 stuks

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Ultrazyme tabletten
€ 19 ,90
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
19,90 Incl. BTW (€1.900,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Ultrazyme tabletten van AMO zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkige eiwitaanslag van harde lenzen te verwijderen. De tabletten verwijderen de aanslag die na de gebruikelijke reiniging met een vloeistof is achtergebleven. Na gebruik van een tablet kun je weer genieten van scherp zicht en ultiem draagcomfort.

Ultrazyme tabletten (10 stuks)

Met de Ultrazyme tabletten reinig je je lenzen snel en grondig. Je kunt een tablet 1 keer per week gebruiken voor een optimaal resultaat. Doordat je lenzen schoon blijven, kunnen ze ook langer mee en voorkom je klachten als wazig zicht en infecties.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Een Ultrazyme tablet verwijdert gemakkelijk en snel de achtergebleven eiwitaanslag na gebruik van een lenzenvloeistof. Zo houd je je ogen gezond en zul je zeer scherp zicht en draagcomfort hebben.
  • De tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor harde lenzen. Voor het beste resultaat kun je 1 keer per week een tablet gebruiken. Bij gebruik op de juiste manier zullen je lenzen ook een langere levensduur hebben.

Ultrazyme tabletten (10 stuks) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :AMO
Vloeistoftype :Eiwittabletten
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Très vite livré, cimer Lensonline!

5

Voor het eerst tabletten geprobeerd, omdat ik op reis ben geweest en geen vloeistof wilde meenemen. bevalt erg goed!

5

Gewoon een goede reiniging voor je lenzen

5

bon nettoyage des lentilles!

 
Aan het laden...