Systane® COMPLETE 10ml

  • Systane® COMPLETE 10ml
€ 19 ,00
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
19,00 Incl. BTW (€1.900,00 / liter)
Verwachte levertijd: 3 - 5 werkdag(en)
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Systane COMPLETE zijn oogdruppels van Alcon. De exlusieve technologie die gebruikt is voor de ontwikkeling van de oogdruppels zorgt ervoor dat je niet snel last zult hebben van droge ogen. Doordat alle lagen van de traanfilm worden behandeld, zal ongemak verlicht worden en zul je de hele dag gehydrateerde ogen hebben. Dankzij het praktische formaat van 10 ml kun je het altijd en overal mee naartoe nemen.

Systane COMPLETE oogdruppels

Systane COMPLETE zijn oogdruppels van Alcon, gemaakt op basis van een geavanceerde technologie die de symptomen van alle soorten droge ogen kan behandelen. De oogdruppels behandelen alle lagen van de traanfilm waardoor het ongemak van extra droge ogen weggenomen wordt. Met deze oogdruppels heb je gehydrateerde en frisse ogen de hele dag lang.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

De Systane COMPLETE oogdruppels van fabrikant Alcon zijn gemaakt om de integriteit van de traanfilm te kunnen handhaven. Dankzij de technolgie worden kleine scheurtjes in de ogen hersteld en gestabiliseerd. Tegelijkertijd zorgt de HP-Guar-verbinding dat vocht wordt vastgehouden in de ogen en wordt de waterige laag gestabiliseerd. De Systane COMPLETE oogdruppels zorgen voor een snelle verlichting en uitstekende bescherming.

LET OP: Gebruik voor of na het dragen van contactlenzen. Niet te gebruiken tijdens het dragen van contactlenzen.

Systane COMPLETE bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen en oogdruppels van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :3 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Oogaandoening :Jeukende ogen , Branderige ogen , Geïrriteerde ogen , Vermoeide ogen , Lensdragers, Droge ogen
Producttype :Oogdruppels
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...