Spray & Clean 15ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Spray & Clean
€ 12 ,50
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
12,50 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De Spray & Clean vloeistof van Menicon is een reinigingsvloeistof speciaal ontwikkeld voor de reiniging van vormvaste contactlenzen (harde lenzen). De Spray & Clean vloeistof verwijdert gemakkelijk aanslag op de lens. De vloeistof is ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen doordat het vrij is van conserveermiddelen. Zo houd je je lenzen en je ogen gezond!

Spray & Clean (15 ml)

De Spray & Clean vloeistof is vrij van conserveermiddelen door de speciale spraymond. Door de spraymond kunnen er geen bacteriën in de flacon terecht komen en zijn conserveermiddelen dus ook overbodig. De vloeistof zorgt ervoor dat je weer heldere en schone lenzen kunt dragen en daarnaast ook voor een betere bevochtiging. Zo kun je genieten van een optimaal draagcomfort.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Met de Spray & Clean vloeistof voorkom je gemakkelijk aanslag op je lenzen en blijven zo de lenzen comfortabel zitten gedurende de dag. Daarnaast behoud je je scherpe zicht en houd je je ogen gezond.
  • Door het speciale ontwerp van de vloeistof met spraymond is de lenzenvloeistof ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Dit komt doordat de vloeistof vrij is van conserveermiddelen! Ook gebruik je elke keer precies de juiste hoeveelheid van de vloeistof door de spraymond.

Spray & Clean (15 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Cleaner
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Je préfère utiliser le spray pour le nettoyage de mes lentilles, c'est pratique à nettoyer et très compacte.

4

J'ai eu plusieurs types de lentilles, et avec tous le spray les nettoie bien!

5

Superhandig zo'n spray!

5

Handig in gebruik en maakt goed schoon

 
Aan het laden...