Soflens Daily Disposable for Astigmatism 180 lenzen

  • Soflens Daily Disposable for Astigmatism
€ 125 ,00
/Verpakking
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
90 lenzen
Bespaar €10,00
180 lenzen
Bespaar €25,00
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,20
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,6
Diameter
14,20
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Probeer onze bevochtigende oogdruppels
Last van droge ogen?
125,00 Incl. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

SofLens Daily Disposable for Astigmatism zijn torische daglenzen van fabrikant Bausch & Lomb. Het is de eerste daglens voor astigmaten die sferische aberraties vermindert voor een helder zicht. De contactlenzen met een uniek ontwerp bieden het comfort van de SofLens serie in combinatie met de hygiëne van wegwerplenzen.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism (180 lenzen)

De SofLens Daily Disposable for Astigmatism zijn torische daglenzen van Bausch & Lomb. De contactlenzen corrigeren astigmatisme, waardoor je dagelijks scherp kunt zien van veraf en dichtbij. De lenzen zijn gemaakt van hydrogel en bieden daarom elke dag opnieuw uitstekend zicht. Met de SofLens Daily Disposable kun je dagelijks genieten van schone lenzen!

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen met een Lo-Torque design. Het Lo-Torque design houdt de lens uitzonderlijk stabiel tijdens het dragen. Dankzij het unieke ontwerp zijn de lenzen gemakkelijk te dragen.
  • Vanwege het materiaal kunnen vuil en proteïne zich moeilijk hechten aan het lensoppervlakte, waardoor je dagelijks extra geniet van uitstekend zicht.
  • ComfortMoist Technologie voor de hele dag uitstekend draagcomfort. Het dunne lensontwerp en niet-ionisch lensmateriaal zorgen voor een bevochtigbaar oppervlak voor gehydrateerde ogen gedurende de gehele dag.
  • De daglenzen zijn voorzien van High Definition Optics voor scherp en helder zicht - zelfs in slechte lichtomstandigheden.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism (180 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Verpakkingshoeveelheid :180 Lenzen
Materiaal :Hilafilcon B
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Daglenzen
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...