Renu MultiPlus Solution 6 maanden 3x360ml + 1x 60ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Renu MultiPlus Solution 6 maanden
€ 32 ,00
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
32,00 Incl. BTW (€28,07 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving
ReNu MultiPlus Solution 3 maanden is een isotone lenzenvloeistof voor dagelijkse reiniging, spoeling, desinfectering, bevochtiging en bewaring van alle zachte contactlenzen. De vloeistof verwijdert ook eiwitaanslag en ander vuil. De ReNu MultiPlus Solution is ideaal voor perfect schone en hygiënische lenzen.

ReNu Fresh (MultiPlus) oplossing verwijdert eiwitten en aanslag en is een perfecte combinatie met zachte maandlenzen. Het Bausch & Lomb pakket bevat 3x355ml + 1x60ml + 3 lenshouders.

Renu MultiPlus Solution 6 maanden (3x360ml + 1x60ml)

Het unieke bestanddeel hyranate in de ReNu MultiPlus Solution zorgt ervoor dat de eiwitaanslag op uw lenzen grondig verwijderd wordt. Uw zachte contactlenzen zullen zachter en comfortabeler aanvoelen dan ooit tevoren. Het speciaal ontwikkelde reinigings- en bevochtigingsmiddel zorgt voor een veilige en grondige desinfectie van de lens en zorgt ervoor dat de lenzen goed gehydrateerd worden. De complete verzorging van alle zachte contactlenzen, inclusief het dagelijks verwijderen van proteïne aanslag, in één flacon.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet passen bij uw ogen. Daarom adviseren we om een opticien of optometrist te bezoeken alvorens nieuwe vloeistoffen te proberen. Ook na een week gebruik is het aan te raden uw contactlensspecialist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen irritaties veroorzaken. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw lenzenvloeistof, hier staan belangrijke restricties en tips in.

Renu MultiPlus Solution 6 maanden (3x360ml + 1x60ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct uw lenzen online!

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

De beste vloeistof die ik ken, ook goedkopere geprobeerd, maar blijf bij deze terugkomen

5

Echt supersnel geleverd, ik kan weer een tijdje vooruit!

5

j'aime bien que vous livriez un petit flacon aussi, ça c'est du bon service!

4

récemment j'ai porté plusieurs types de lentilles de contact, et le nettoyage va toujours bien avec ce produit

 
Aan het laden...