Purevision Toric 6 lenzen

4 4rating (10 beoordelingen)
  • Purevision Toric
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

Vanaf 31 maart 2021 zal de PUREVISION TORIC niet meer verkrijgbaar zijn. Neem contact op met jouw LensOnline opticien of onze klantendienst voor meer informatie.

Purevision Toric zijn silicone hydrogel contactlenzen van fabrikant Bausch & Lomb. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met astigmatisme om de cilindrische/torische afwijking te corrigeren.

Purevision Toric (6 lenzen)

De Purevision Toric lenzen zijn gemaakt van silicone-hydrogel materiaal en hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit zorgt voor een uitstekend draaggemak. De torische lens is aan de onderkant iets verzwaard, zodat deze altijd goed op het oog zit en helder zicht biedt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De lens blijft stabiel op het oog en zorgt voor een constant helder zicht tot wel zestien uur per dag. Zelfs als je een actieve levensstijl hebt blijven de lenzen goed op zijn plaats.
  • Het lensoppervlak is voorzien van een AerGel-laag en beschermt je ogen tegen vuil of eiwitafzettingen. Zo kunnen vuil en proteïne zich niet aan de lens hechten, wat resulteert in gezonde en frisse ogen.

Purevision Toric (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Bausch & Lomb
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Balafilcon A
UV-bescherming :Nee
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandlenzen
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating10 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Fijne torische lenzen. Kan die stomme bril weer de schuif in lol

5

De lenzen waren snel geleverd. Heel fijn.

3

Erg lange levertijd, maar bleek door een fout bij de leverancier zei de dame van de klantendienst. Ik heb dan maar testlenzen gekregen in afwachting tot. Leuke oplossing, maar had ze toch graag wat sneller gehad.

5

Doet wat moet. Helaas geen korting op dit type lens.

3

Il faut mieux prendre les purevision 2 toric!

5

Si tu as besoin de lentilles toriques, faut choisir celles de Purevision

4

lentille confortable

4

Degelijke lenzen

4

Lentille torique assez bonne !

4

Eindelijk kan ik mijn torische afwijking corrigeren zonder dat ik er als een clown uitzie met zo'n bril (heb geen brillengezicht)

 
Aan het laden...