Over ons

LensOnline® is in 2004 opgericht met als doel om het online en offline aanschaffen van contactlenzen, vloeistoffen en verzorgingsproducten zo eenvoudig en makkelijk mogelijk te maken. LensOnline® behoort tot een van de grootste contactlens webwinkels van de Benelux en hebben al ruim 100.000 klanten vergaard, waarvan bijna 70% zeer regelmatig aankoopt. Wij werken samen met meer dan 90 contactlenzen specialisten verspreid over Nederland en België.

Als één van de grootste online aanbieders van contactlenzen, zijn wij toegewijd om u op een eenvoudige manier contactlenzen te bieden. Bij ons ontvangt u exact dezelfde contactlenzen die uw opticien heeft voorgeschreven, maar dan voor een voordeligere prijs. Wij kopen onze producten in bij dezelfde geautoriseerde leveranciers. En met een ruime voorraad aan 100% originele merklenzen garanderen wij leverbetrouwbaarheid en vaak nog sneller in huis dan wanneer u bij een opticien besteld.

Advies op maat

Wij maken het graag gemakkelijker en veiliger voor u om de juiste contactlens te kiezen. Wissel nooit zomaar van lenzen en doe ook regelmatig een oogcontrole. LensOnline® is de enige online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in de Benelux die actief samenwerkt met een netwerk van contactlensspecialisten. Onze contactlenzen specialisten geven u graag advies over welke lens het beste bij u past.

Wij ontvangen u graag bij één van onze 90 LensOnline® filialen in Nederland of België voor algemene vragen, gratis persoonlijk advies, oogcontroles, en afhaal- en verzendmogelijkheden. Dankzij dit netwerk worden de voordelen van internet prijzen gecombineerd met perfecte persoonlijke service door specialisten! Wilt u persoonlijk contact? Maak dan een afspraak met een contactlensspecialist bij één van onze filialen bij u in de buurt.

Bij LensOnline® kunt u op verschillende manieren lenzen bestellen: telefonisch, online en bij één van onze 90 specialisten.

Ruim assortiment

Ons ruime en gevarieerde aanbod aan contactlenzen, lenzenvloeistoffen en oogverzorgingsproducten bestaat uit bekende merken zoals Acuvue, EyeDefinition, Biofinity, Dailies, Air Optix, Proclear en veel meer.

Daarnaast bieden wij daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, kleurlenzen, lenzenvloeistof en accessoires aan.

EyeDefinition is een huismerk van LensOnline® ontwikkeld door opticiens. Het merk is ontstaan vanuit de behoefte van LensOnline® om een sterk huismerk te creëren. Het assortiment biedt een geschikte lens voor iedereen, ongeacht uw levensstijl. De lenzen en vloeistoffen van EyeDefinition zijn van zeer hoge kwaliteit. Voor de lenzen wordt alleen het beste materiaal gebruikt voor optimaal draagcomfort. EyeDefinition is exclusief verkrijgbaar bij LensOnline®, kwaliteit en comfort voor een voordelige prijs!

Enkele voordelen van LensOnline®:

  • Meer dan 90 partners in België en Nederland
  • Voordelige prijzen
  • Breed en actueel assortiment
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Service door specialisten in onze optiek filialen


Snelle levering & perfecte service

Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden vanuit het distributiecentrum ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging van ons. Met behulp van een Track & Trace kunt u uw bestelling online volgen. Indien uw bestelling verkeerde artikelen bevat, kunt u de bestelling zonder problemen binnen de 14 werkdagen na ontvangst gratis retourneren. De verkeerde producten worden omgeruild indien de verpakking ongeopend is. Gebruikte producten, beschadigde verpakkingen of niet in origineel verpakte producten worden echter niet omgeruild of terugbetaald.

Contact & Vragen

Mocht u nog vragen hebben? Stel ze gerust. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.
 

LensOnline®
Kasteleinsstraat 11
9150 Kruibeke
Belgie

Email: info@lensonline.be
Tel: +32 (0)3 212 28 28 of 0800 94800 (gratis)
Fax: +32 (0)3 212 28 29

 

Aan het laden...