OPTI-FREE PureMoist 6 maanden 3x300ml + 90ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • OPTI-FREE PureMoist 6 maanden
€ 42 ,00
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
42,00 Incl. BTW (€42,42 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Originele merken
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof is een all-in-one vloeistof die zorgt voor reiniging, desinfectie én verzorging van de lenzen. De Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om je contactlenzen. Hierdoor voorkomt de vloeistof dat vet- en eiwitaanslag zich aan je lenzen kan hechten. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven je lenzen schoon en fris aanvoelen.

OPTI-FREE PureMoist 6 maanden (3x300ml + 90ml)

De OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof zorgt voor optimale reiniging, desinfectie en verzorging van uw zachte lenzen. Met deze lenzenvloeistof bent u de aankomende 6 maanden voorzien van lenzenvloeistof. In het pakket zitten drie flessen van 300 ml en een flight verpakking van 90 ml. De flight verpakking lenzenvloeistof is uitstekend om mee te nemen op reis. Zelfs in uw handbagage is deze vloeistof toegestaan. 

Vochtige laag om de lens

Het speciale ontwerp van de OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof zorgt ervoor dat uw lenzen en ogen continu gehydrateerd en fris aanvoelen. U dient uw lenzen 's nachts in deze vloeistof te bewaren, zo worden uw lenzen verzorgd, gereinigd en gedesinfecteerd. Vet en eiwitaanslag worden grondig en hygiënisch verwijderd.

OPTI-FREE PureMoist 6 maanden (3x300ml + 90ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online!

Video: OPTI-FREE PureMoist 6 maanden


Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Houdbaarheid :6 Maanden
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Superhandig dat kleine flesje voor op reis!

5

Goede reiniger, niets op aan te merken!

5

bonne solution pour garder tes lentilles propres

4

38 euros pour 6 mois c'est bon marché à mon avis

 
Aan het laden...