Menicare Plus 250ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Menicare Plus
€ 15 ,25
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Aantal:
15,25 Incl. BTW (€60,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS levering naar je LensOnline opticien
Info-lijn: 03 212 28 28
Omschrijving

De MeniCare Plus lenzenvloeistof van Menicon is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van harde (vormvaste) contactlenzen. Met deze alles-in-één vloeistof zijn je lenzen binnen no-time weer brandschoon! Dit komt door het gebruik van de unieke No Rub-formule.

Menicare Plus (250 ml)

Binnen 5 minuten heb je weer schone en frisse lenzen met de Menicare Plus alles-in-een lenzenvloeistof. De vloeistof reinigt, desinfecteert en verwijdert eiwitten. Daarnaast kun je je lenzen er ook mee afspoelen en bewaren. MeniCare Plus is zeer gemakkelijk in gebruik.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Door de unieke No Rub formule zijn je lenzen binnen 5 minuten schoon en klaar voor gebruik. Naast het reinigende en desinfecterende effect, kun je je lenzen met deze vloeistof ook afspoelen en bewaren.
  • De Menicare Plus lenzenvloeistof kun je alleen gebruiken voor harde (vormvaste) lenzen. De lenzenvloeistof is zeer makkelijk in gebruik en is daardoor geschikt voor iedereen met harde lenzen!

Menicare Plus (250 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

J'utilise les deux produits de Menicare: Plus et Progent. Avec satisfaction.

5

cela m'a étonné que vous livrez vos produits si vite!

5

Gebruik deze vloeistof al heel lang naar tevredenheid

5

Supersnelle en goede reiniger

 
Aan het laden...